11. Serierunde: Vanningspause

Sommeren hadde ankommet byen og gæmlisbandet Metallica hadde pensjonisttreff på Valle. Luften lå tung over byen. Jentene svinset rundt i sommerkjoler. Gutta sjekka jentene diskret ut, gjemt bak solbriller.

De fleste var kvalm etter å ha spist sin tredje softis, som dessert etter en engangsgrill-pølsemiddag. Geniene i nøff nøff hadde for lenge siden bestemt at denne onsdagen skulle det spilles serierunde i fotball. Konseptet om at seriefotball bare skal spilles i helgen, har gått de hus forbi.

Tordenskioldsgaten var klam og rolig. BBØ medlemmene nøt sin Hansa i ro og fred på uteserveringen. Tips ble levert og notert. Etter noen minutter blåste Mikael i fløyten, vanningspause. Vi rev oss løs fra lagoppstilling, dommerstand, tabell og generell synsing om landslaget.

BBØ trakk inn og myste på Brann stadion på storksjerm. Brann hevdet at de hadde solgt 10750 billetter. Alle disse var ikke tilstede, Elvis så kampen på tv hos oss og han var definitivt ikke der. Med over 8000 solgte part out kort til Stadion, vil det si at Brann har solgt ca 2000 billetter til dette bunnoppgjøret. Glissent var det i alle fall.

Edvardsen blåste i fløyten. Noterer at Brann spiller første omgang mot frydenbøtribunen, det samme skjedde mot Engen. Jeg tok det som et dårlig tegn. Lagene jogget rundt på banen. Feilpasningene florerte og feriestemingen var godt inne. Frustrasjonen hos BBØ var til å ta og føle på. Edvardsen blåste for vanningspause etter 25 minutter. Det var kanskje det mest spennende som skjedde i første omgang.

Mye hoderisting senere, startet andre omgang. Tempoet var mye bedre og Brann virket mer aggresive. Hassan kom til og med på løp på venstresiden og skapte overtall. Likevel, det ble ikke så mange målsjanser av det.

Lokalt på Joes, blåste Mikael igjen i fløyten og BBØ tok vanningspause, eller Hansapause om du vil. Etter dettte bedret alt seg. Etter 72 minutter kranglet Mjelde seg til å ta frispark og slo det i stolpen. På det neste forsøk, havner ballen hos Bentley, han curler ballen over Knutsen og i mål. Den mannen har våknet!

FFK hadde lite å stille opp med. 10 minutter etter Bryter Zolt en corner, ballen går til Hassan, videre til Nordkvelle og frem til Sævarson, som stormer ned langs høyresiden. 2-0! Kampen døde etter dette og BBØ tok nok en stor vanningspause. Takk til Ivar for den! 3 poeng og lite mer å hente.

En gratulasjon går ellers til Mikael, som stakk av med dobbelt Jekkpott! Ny sjanse neste omgang. Yter ikke Brann mer enn dette i Tromsø, kan vi bare gi poengene TIL noen andre.