Pre-Match: Kan SK Brann få det TIL?

Det er 12 serierunde og siste runde før fotballeuropa skrur kikkerten østover og myser på EM i fotball. Ukraina og Polen. TIL og SK Brann er to lag som står godt til hverandre. Det spilles stort sett uavgjort eller seier annenhver gang lagene møtes.

TIL vs Brann - siste 6 matcher: nifs.no

Brann har fortsatt en lang skadeliste, men det er lys i tunellen. Både Erdin og Tomasz var på banen da Brann 2 gjestet Nest-Sotra. Tomasz vil hvile hjemme, mens Erdin og resten av lagtet har tatt turen nordover til sludd og motvind på Alfheim.

På motsatt side venter Tromsø IdrettsLag, TIL om du vil. De kan stille relativt fulltallig, dog må Kara sone for kort mot Molde. TIL er nummer 5 i tippeligaen med 18 poeng, bak  Godset, rbk, molde og Haugesund. Brann troner på 11. plass, med 13 poeng.

Selv er jeg relativt optimistisk. Brann kan overraske. Det kreves innsats, litt tur og en dommer som kan reglene. Møt opp på Joes for en gyser, kampstart er kl 19, oppmøte litt før.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *