Jarstein hjalp Brann videre i Cupen

Onsdag kveld, det er sommerferie og EM er over. 4. runde i cupen, Viking vs Brann på et mer en halvtomt Viking stadion. La det være sagt med en gang, trommemannen må gå! BBØ hadde møtt relativt talrike opp. Det var god stemning, Brann er et cuplag, på godt og vondt. Til og med Vise-Presidenten hadde tatt turen! Nu vel, til kampen.

Det startet friskt fra Viking, de løp, de ville mest og de kjempet. Men etter et kvarter hadde lufta gått ut av ballongen. Brann virket tunge og daffe. De løp ikke så mye som forventet og gav ikke alt i duellene. Realiteten på banen var kanskje anerledes, men dette var inntrykket fjernsynet gav. Første omgang ender 0-0, under et langt gjesp.

Andre omgang var bedre. Det var mer trøkk, men fremdeles så det ut som om Brann jogget rundt på banen, ingen gikk på løp, ingen sprut i spurten. De bare sentret. Men de holdt stand lenge.

Austin fyrer av et frispark fra 40 meter og Jarstein må gi retur. Mjelde dukker opp og banker ballen i mål. Herlig med 1-0 etter 55 spilte minutter. Men hvor lenge er vi der? Ikke lenge. Kun 5 minutter senere fikk Veton Berisha gå opp og heade hardt i mål. 1-1. Viking hadde fått blod på tann og gav gass. 8 minutter senere fikk de Lanlay gå upresset med ballen utenfor boksen, jada. 2-1.

Skars gjør noen endringer. Ut med Bentley, som undertegnede mente hadde hatt en ok kamp og inn med Larsen. Siden ut med Hassan og inn med Nordkvelle. Brann trykker på og får sjanser mot slutten av kampen. Minuttet før slutt kommer en innsvinger i feltet, Ojo og Jarstein går i duell. Ojo vinner og Zolt får returen. Fra 11 meter skyter han hardt i mål.

Ekstraomgangene fortsatte i samme tempo som før, bare med enda mer slitne spillere. Ingen mål i første ekstraomgang og andre ekstraomgang kunne settes i gang. Ut av intet slår Askar inn i feltet, Skogseid kløner og Ojo drar til. 2-3 til Brann. Lufta gikk ut av Viking, kampen og steminingen. Brann gikk videre til kvartfinale og hjemmekamp.

Spørsmålet er mange, hvor mye kostet denne seieren Brann? Vil de kunne yte maks mot Hønefoss allerede på lørdag? Er Soko skadet? Vil BBØ hjelpe laget frem? Tiden vil vise. BBØ ser frem mot Fyrebussen!