Det går oppover Brann :)

Nok en bortekamp. Nok en plastkamp. I Tromsø. BBØ sine trofaste samlet seg på Joes. Ikke det helt store oppmøtet, men nok til at det ble nerve. Noen TIL supportere slo seg også ned og det ble klart for avspark.

Første omgang gikk som planlagt. TIL eide ballen. TIL hadde noen store sjanser. SK Brann ble presset lave. Veldig lave. Men det kjentes ikke “farlig” ut. 0-0 til pause.

Andre omgang kom Brann høyre opp på banen og spillet fungerte bedre. Selvsagt blåste dommeren straffe for tacklingen som ikke var straffe. Og TIL setter ballen i mål. Brann rister skuffelsen av seg og gir gass.

Finne kommer inn og lager store sjanser med en gang. Brann er med på notene – vi skal ha mål og poeng. Dessverre kan TIL også spille ball. De slår kontra helt mot slutten og setter inn 2-0 når Brann presser som mest.

Dette var lovende takter fra Brann. Hvorfor ikke la Finne og Pusisc spille på topp sammen. La Huse spille kant på midtbanen og jage på vingen. Det er tendenser. Skars kusker på bortebane, det er glød. Neste gang, er det stang inn. Også på bortebane.