Flaks på hjemmebane?

Sarpsborg 08 kom ikke til stadion for å krige til seg 1 poeng. De vartet opp med innsats, finspill og en klar intensjon om å ta med seg alle poengene hjem. Men i mål har Brann Pjotr, han stanser alt. Når Badji ruller rundt på midtbanen som et såpestykke og passningskvaliteten er så som så blir det nervepirrende for en Brannsupporter.

På Joes stilte BBØ sin harde kjerne pluss utvalgte. En nervepirrende affære. Det hele løsnet ikke før Kanonfotografen sukket og sa, “Jeg ofrer meg, jeg kjøper øl.” Ikke før er mannen i baren så putter Pusisc. Mot spillets gang. Brann hever seg, men Sarpsborg er farlige. Så blir det litt klabb og litt babb i feltet til Sarpsborg. Finne får litt ro og skrur ballen i mål. 2-0 og alt kjennes greit ut.

Pausen går fort og i andre omgang kjører Sarpsborg videre. Brann er mer trygg med ballen og de helt store sjansene uteblir. Selvfølgelig så trykker da Wiig inn en redusering midtveis i andre omgang. Det er igjen nerve, men Brann reiser seg.

Etter 80 minutter får Brann frispark ved Huse, Gjesdal header på keeper, han gir retur og Zolt setter inn 3-1. Siden blir det store sjanser til Brann ved Barmen og ved Demir. Ved sistnevnte sjanse ble hele verden lurt av fjernsynet og alle jublet for mål. Kampen ebber ut med 3-1. Noe heldig, men likevel. 3 poeng er 3 poeng. Neste kamp: Cup mot Mjøndalen.