Ny start for Brann?

Dette bør bli målrikt oppgjør. Eliteseriens dårligste hjemmelag møter Eliteseriens dårligste bortelag. Start vs Brann. Hos Norsk Tipping har de satt 2.15 på hjemmeseier og 3.00 på borteseier. En kopi av besøket på AKA Arena, en uavgjort, blir premiert med 3.20.

Ut fra det Brann viste på nevnte arena,  om en ser bort fra de første lovende 15 minuttene, så var det ikke rare greiene laget viste. En heldig uavgjort i Chickenspring.  Kan de gjenskape disse 15 minuttene og gjøre mer ut av seg på bortebane, så ser jeg ikke bort fra poeng på Sør Arena. Målrikt blir det i alle fall.

Kampen er også siste reis for Zolt og Jonsson er ute med skade. Oppdal hos Start fikk en smell i albuen, men er spilleklar mot Brann, Jesper Mathisen er ute med skade.

Nå er dette Cmore sin hovedkamp. Kampstart kl 18:00. BBØ’ere som er igjen i hovedstaden kan se kampen på Joes. Heia Brann.