Tippeliga 2014!

Her kommer et innlegg med positivitet. Jeg fatter ikke hvor det kommer fra. Gårsdagens begredelige affære mot bøndene fra Ringeriket  fortjener knapt noen linjer, langt mindre det følgende.

Med buret rent mot Leiv Vidar-laget og 36 poeng er Brann nå offisielt reddet fra nedrykk. Hønefoss har 26, Særp og Tromsø 28. Det kan ikke lenger gå galt. Hurra!

Noen betraktninger fra staddaen i går; 10 000 tomme seter var det absolutt, jmf. Bataljonens banner. En ting er at Brann er innforjævlig svake i høst, en annen ting er billettprisene. Undertegnede – som ikke er Bataljonsmedlem – tenkte å ta med madammen på match. 350 spenn per hode, takk. 350 spenn!!? Og så klager man over publikumssvikten. Det faller på sin egen urimelighet. Gjennom spekulasjon og tyvtriks klarte vi å halvere dette, men det er ikke publikumsvennlig med slike priser. Det er ikke engang høflig.

Jeg bifaller problemfritt de referatene som mener vi ble rundspilt i første omgang. Mohus – som har fått egen hymne av presidenten – holdt oss inne i matchen. De siste fem varmet dog litt, og sendte meg hjem med en bedre følelse enn om de første 85 minuttene skulle være representative. Det er imidlertid som å drukne mandagens kjipe fiskepinner i ketchup. Litt mindre bismak, men essensen er den samme.

Skarsfjord blir nok sittende. Men vi har ti millioner kroner å bruke. Det er 1/18 Gareth Bale. Hvem vil vi ha for pengene (og hvem kunne tenke seg å komme til Brann)? Jeg kom over en notis i en eller annen avis om at Yttergård Jensen ikke får spille i Kaiserslautern og vil hjem for å berge plassen på landslaget. Ja takk! Om Sarpsborg rykker ned, vil fettern/broren til Moa spille eliteserie. Ja takk!

Til avslutning nok en positiv tanke. Nå er vi tre (i praksis fire grunnet målforskjellen) poeng foran Vålerengen. Det er alltid noen som har det vondere.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *