Kokkalele!

De enkelte BBØ’ere ramler inn fra høyre og venstre. Noen rett fra jobb, andre rett fra butikken, noen møttes på Egon. Det er kampdag. Vi går mot banen. Plutselig er Geir, Mats, Nils, Kim, Andre, Kjetil og Sjefen på samme bane. Bane 5 mot Grorud. På vei ut i dalen. Helt ut i skogbrynet. Der bor Grorud IL. På vei inn til kamp, møter vi broder Åge og BBØ tar oppstilling på langsiden. Vårsola i bakkane blenkte og SK Brann 2 er på tur. Det er klart for første runde i Oddsenligaen.

Grorud tar avspark og gir gass. Det er Brann sine unggutter mot et litt mer voksent Grorud. Brann blir presset bakover av et aggressivt Grorud. Hjemmelaget løper mye og har faste rutiner offensivt. Lagene går til pause med en null til Grorud. Etter spill og sjanser, er det fortjent.

Det er varmt i solen og BBØ registrerer at Grorudianerne er en vennlig gjeng. De har et ivrig publikum, men dessverre så har de ingen sanger(e). Det vil si. De har en. Og han kunne bare en sang. BBØ dro til med et assortert utvalg av sangperler fra sangskatten til SK Brann og løftet stemningen på Idrettsparken.

I andre omgang løfter Brann spillet og kommer mer med i kampen. Men selvfølgelig, da scorer Grorud igjen. BBØ fortviler og alle tenker det høyt: Der seilte skuta! Men Brann 2 tok seg sammen. Våre gutter hever spillet igjen, får corner og scorer. Ikke før har de redusert, så utlikner Brann innen 1 minutt. En time spilt og lagene er like langt.

Spillet bølger nå frem og tilbake. Det blir mer etterslenger. Mer ampert. Hockeydommeren fra Furuset ser ingenting og tillater mye rart. Det spyttes, stemples og ropes om kort fra røde og gule spillere. En kjapp kontring fra Brann og vi har snudd 2-0 til 2-3. Klokken tikker mot 90 og mannen i blått legger til en hel trønder, dvs. 6 minutter. Humøret er lavt hos begge lag og det er et under at det ennå er 11 mot 11.

Selvfølgelig. På overtid av overtiden. Da får Grorud mål. Et mål som ikke var mål. Dommeren så det ikke, linjemannen markerte ikke og likevel. 3-3. Det bannes godt blant BBØ, spillere og lagledere hos Brann. Like etter avspark, lang ball ned langs vingen. Grorud sin keeper gjør alle tabbers mor: Ballen treffer kneet og Soltvedt lobber den elegant i mål. Herlig. Herlig. Herlig.

Det spilles noen minutter til, men Brann holder unna. En seier til 10 i odds hos Norsk Tipping. Laget kommer over til BBØ og takker for kampen. Trener Helge Nilsen inviterer BBØ til Kokkalele. Det er noen glade spillere og supportere som synger og danser i solnedgangen på Grorud. Vi sees i mai for mer Kokkalele!

Takk til Kjetil for video og André for bilder.

Mål: 1-0: Jonas Tekle (20.), 2-0: Tekle (62.), 2-1: Jone Rugland (69.), 2-2: Joachim Soltvedt (70.), 2-3: Rugland (83.), 3-3: Jens Olav Grønhaug (90.), 3-4: Soltvedt (90.). Detaljer er hentet fra Brann.no

One thought on “Kokkalele!

  • 04/23/2014 kl 12:06
    Permalink

    Lederen: Kye Kye Kule (chay chay koo-lay)
    Koret: Kye Kye Kule
    Lederen: Kye Kye Kofinsa (chay chay koh-feen sah)
    Koret: Kye Kye Kofisa
    Lederen: Kofisa Langa (Koh-fee sah lahn-gah)
    Koret: Kofisa Langa
    Lederen: Kaka Shilanga (Kah-kah shee lahn-gah)
    Koret: Kaka Shilanga
    Lederen: Kum Aden Nde (koom ah-dehn day)
    Koret: Kum Aden Nde
    Lederen: Kum Aden Nde (koom ah-dehn day)
    Koret: Kum Aden Nde, HEY!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *