Litt info om Pirat-turen til Kristiansand.

Hei.

Som alle vet så kjører vi fyrebuss til Kristiansand på søndag.

Oppmøte utenfor Oslo Plaza vil være klokken 0930. Bussen kjører når alle er kommet, og komt vel ombord. Vi skal plukke opp Diderik ved danskebåten 10.00-10.15. Vi har diskutert litt dette med mat, oppfordrer alle til å spise en god frokost, eventuelt ha med seg noe å tygge på, på bussen. Vi kommer til å stoppe et sted på veien der vi spiser litt, og utenom dette kommer vi også til å ha noen pisse/røyke pauser. På veien hjem, kan vi bli enige på bussen hvordan vi skal gjøre det med mat. Noen har ytret ønsker om at vi spiser/eventuelt bestiller/spleiser på noe pizza før vi reiser fra Kristiansand. Dette kommer vi tilbake til.

Når det gjelder betaling er det ikke alle som har betalt de 200 kronene ekstra for turen. Det vil det bli anledning til å gjøre på bussen.

 

Vi gleder oss til turen!!, Vel møtt alle sammen. Heia Brann!!

 

 

Styret.

Lars Arne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *