2. Runde NM Cup: Florø – SK Brann

Puh. En lettere nervøs stemning lettet fort i løpet av første omgang. Brann var ikke Florø underlegen. Selv om spillet til Brann ikke var all verden, var ei heller motstanden hentet fra øverste hylle. Hva tenkte Sogndal på når de gjestet Florø, tape her?

En gjeng BBØ’ere satte hverandre stevne over flytende vitaminer og flatmat, myste på nrk sitt strålende tilbud med webtv på storskjerm. En stor takk til Åge for arrangementet.

Arrangementet

Kampen startet lettere nervøst. Etter at Barmen hadde sentret til Florø sin keeper og denne slapp ballen i mål, roet alt seg. Etter 28 minutter scoret Brann igjen på corner. Ojo fikk gå opp rimelig uforstyrret og headet kontant i mål. Senere i omgangen ordnet håndballspilleren Sævarsson og Ojo igjen 4-0. Brann hadde full kontroll.

Etter pause startet kampen k-j-e-d-e-l-i-g. Tankene drodlet rundt målstipset. Det var hjemmeseier her og uavgjort der. Alle med feil siffer. En hadde inne 7-1. Håpet hang i snøret da Florø fikk straffe, et kvarter ut i 2. omgang. Dog, straffen ble sentret inn til Piotr.

Skars byttet ungdom for ungdom. Skanes og Finne kom inn for Grønner og Larsen. Finne brukte bare et minutt på å finne mål. Herlig å se gleden over å score for Brann. Rett før slutt fikk Florø straffe igjen og denne gang scoret Aase på Piotr. På overtid ordnet Sævarsson 6-1. Sekunder senere blåste dommeren og Brann var klar for trekningen for 3. runde. Måltipset går til jekk. Neste sjanse blir Aalesund på Joes.