Destinasjon Sogndal! Supportercupen 2012!

Brann Bataljon Øst sin deltagelse på supportercupen 2011 må ansees som en suksess. BBØ vant kamper, hadde det moro og dro hjem med fair play prisen. Ikke akkurat førsteplass, men moro nok til at det frister med gjentagelse

Arrangøren

I år går den norske supportercupen av stabelen i Sogndal. Datoen er lørdag 8. september. Sett av hele helgen. Dette blir moro. Det er supporterforeningen til Sogndal, Saftkokaradn, som står bak arrangementet.

BBØ vil sette ned en arbeidsgruppe som skal jobbe med logistikk, overnatting, drakter, etc. Også budsjett må opp her. Sogndal er ikke rett utenfor ring 3, vi må planlegge litt ekstra. Er du interessert i å delta, ta kontakt på brannbo@hotmail.no. Enten som spiller eller medlem av arbeidsgruppen.

Du finner mer informasjon om supportercupen her. Du kan også lese mer om Saftkokaradn her.

Det er lett å lese seg blind på ordet supporter. Norsk Supporter Allianse(NSA) er foreningen for de Norske supporterforeningene. BBØ er medlem her.

Supporterunionen for Britisk Fotball(SBF) er foreningen for de Britiske supporterforeningene. For å få et innblikk i hva en Supportercup kan være, sjekk arrangementet på Snarøya 2. juni. De har påmeldt 40 lag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *