Pub or not to Pub, BBØ?

Brann Bataljon Øst

Oppmøtet på Joes har i år vært noe varierende, for å si det mildt. Nå sokner BBØ til Joes, en pub i sentrum av Oslo som priorieterer Brannsupportere, viser alle Brannkampene og serverer Hansa. Alt som en Brannsupporter trenger. Hvorfor blir ikke dette tilbudet bedre besøkt?

Vi følger den beste og mest spennende klubben i Norge. SK Brann har mange tilhengere på Østlandet, det må være flere enn den harde kjernen i BBØ som ønsker å ta turen på pub. BBØ har fått indikasjoner fra ledelsen på puben, om at oppmøtet på Joes er under hva som er forventet. Besøket må opp.

Inflasjon av TV-fotball må ta sin del av skylden, generelt sett mye fotball på TV. Kvaliteten på norsk fotball er kanskje ikke på nivå med resten av Europa. Likevel: Brann er en populær klubb, og våre kamper går ofte på gratiskanaler. Det må fremheves: Det er noe spesielt å lide i felleskap og nyte seierene i sammen.

Jeg vil gjerne oppfordre deg til å ta turen til Joes, nå på mandag. Det er siste kamp før EM-pausen. Brann får det TIL, avslutter vårsesongen på en opptur. Trekk ut av sola og inn til kamp, kl 19.

Har du forslag til å forbedre Brann-opplevelsen? Quiz, Brannsanger, møter eller lignende, skriv en kommentar. Om du insisterer, kan du sende oss en epost: brannbo@hotmail.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *