En lørdag ettermiddag på Joes

Klokken tikket mot 18, Joes begynte å fylles opp av Brannsupportere. Den faste gjengen i hjørnet hadde mistet plassen sin til ishockeyfans, som så Norge tape for Russland, det kan med dette avkreftes av Visepresidenten satt blant disse 🙂

BBØ sine trofaste fylte opp midtbordet og kampen ble sparket i gang i Bergen. Brann tok føringen fra start. Pusic var sterk, smart og heldig. Vippet ballen over Vikingspilleren og spilte Huse pent igjennom. Han forserte innover, skjøt via backen og opp i vinkelen bak Jarstein. Tre minutter og 1-0.

Brann holdt trykket oppe. Etter 19 minutter fikk Brann frispark på midtbanen, på egen halvdel. Sævarsson tar det vel raskt, ballen lå ikke stille, spiller til Amin som setter fart ned langs linjen. Legger inn i midten til Nordkvelle og det står 2-0. Fortjent og helt herlig.

Andre omgang ble spennende. Viking hevet seg og kom til et par bra avslutninger. Også Brann hadde gode muligheter med Sævarsson, Huseklepp og Pusic. Men det ville seg ikke. Ellers ble kaptein Jonsson skadet og Soko tok over kapteinsbindet. Etter en lang andreomgang kunne Brann beholde poengene hjemme. Kjekt med 2 kamper på rad, med null baklengs. Måtte det fortsette. Neste hjemmekamp er mot koselige Odd, allerede neste helg.

ELHEN og Heia Brann!

3 thoughts on “En lørdag ettermiddag på Joes

• 04/22/2013 kl 15:14
    Permalink

lite bilder fra pubkampene!! SKANDALE at kanonfotografen ikke tar noen bilder fra disse kampene…