Glimrende Finne!

Selvsagt er vi en smule skuffet for at du ikke forlenger med Brann og vi føler oss på en måte “sviktet”. Men det du gjør på banen i dag og måten du gir svar på tiltale på både med beina og kjeften er intet annet enn å bøye seg ydmykt i støvet for. Her viser du profesjonalitet på høyt nivå. Og jeg snur litt i døren av tidligere vurderinger jeg har hatt av tanker rundt det at du ikke forlenger med Brann. Og du viser også at du nok har noe å gjøre i en større liga allerede nå.

Samtidig håper jeg supporterne evner å se at vi kanskje kan slutte å alltid skulle klage og skjelle ut alt og alle av de som er i stallen og Sportsklubben.
Det er nedgang av publikum på Staddaen.
Det er flere grunner til det.

Men jeg tror mange også vegrer seg for å gå på Staddaen fordi det har sneket seg inn en negativ holdning blant mange av supporterne. Det er klaging opp og i mente. Og spillerne og trenerapparat og ledere får passet påskrevet med ord som gjerne ikke trenger gjengis…
Det har rett og slett innarbeidet seg en drittunge-kultur blant supporterne.
Da forsvinner mange fra tribunen. Og med Bergens Tidende i spissen så blir supporterne prentet inn med negativ omtale av Sportsklubben Brann og de involverte.

Dette er ikke hverken Bergen By eller Sportsklubben Brann verdig. Det er ikke slik vi vil ha det og det er ikke en slik måte vi står sammen og skal støtte laget. Det er slik vi opptrer når vi ønsker å skape splid og oppløsning i en klubb. Det er slik vi kunne gjort mot et motstanderlag for å psyke de ut eller noe i den duren.

Nå er det på tide at vi står sammen i positiv forstand og backer opp de som til enhver tid er på laget og i Klubben i Vårt Hjerte! Vi skal selvsagt ikke være fornøyde med tingenes tilstand. Fordi vi ønsker hele tiden at Sportsklubben Brann skal bli bedre og bedre slik at vi kan ha mange gode stunder sammen. Vi skal selvsagt også kunne få si ifra når vi ikke er fornøyde, men MÅ vi si det med skjellsord og ord som like gjerne kunne vært spyttklyser?

NEI!
Hvorfor nå ikke starte “på nytt”?
Vise at vi er verdens beste supportere igjen. For vi er ikke det lenger men vi kan fort bli det igjen om vi står opp og gir mer positivitet inn på Staddaen og til Klubben vår. Legg vært drittunge-kulturen og la oss opptre som gode supportere! Nå skal iallefall BBØ-gjengen være med å gjøre det de kan for å snu bortetrenden. Spillerne skal få oppleve at vi i øst ikke jobber MOT laget og de som til enhver tid spiller der uansett om de vi forlenge eller ikke.

Fotballspillere har ikke bare klubbtilhørighet å tenke på men også jobben sin som og er fremtiden. Men ved å støtte de som er tilstede så vil de kanskje også føle at de tilhører Brann mer enn om de får skjellsord og piping rettet mot seg.
Takk for oppmerksomheten!
Jørn

3 thoughts on “Glimrende Finne!

  • 06/30/2013 kl 14:34
    Permalink

    Noen gutter på Felt Z som ropte “jævla hore finne, sviker osv” ble bedt om å holde kjeft av folk rundt på hansa, så å feie alle under en kam blir feil. De fleste støtter finne, også på hansa.

    Svar
  • 06/30/2013 kl 14:38
    Permalink

    Hørte da minst like mye om ikke mer dritt fra bataljonen, så den må du lenger ut på landet med.

    Svar
  • 07/01/2013 kl 08:31
    Permalink

    Jeg stod på Frydenbø feltet på lørdag, og oppførselen til FeltZ og Free seeting feltet på løradg når Finne kom innpå, og når han scoret er rett og slett urimelig! Vi har lov til å vere skuffet, men å pipe og bue på han når han scorer 3 mål er ikke bare slemt, men det er så utrolig stygt og dårlig gjort! Det finnes andre måter å vise sin misnøye på!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *