Norge v Skottland – NSA er tilbake

Som NSA-ansvarlig ser jeg det som en plikt å videreformidle informasjonen under, vel vitende om at entusiasmen rundt det norske herrelandslaget er omtrent som entusiasmen rundt A-laget til Brann. Altså ikke-eksisterende.

“Da har pyrodiskusjonen omsider lagt seg, og NSA er klare for på nytt å gjøre en jobb på tribunen for landslaget. Siden den kommende landskampen mot Skottland skal spilles i Molde på Aker Stadion så blir det ikke noe spesielt opplegg fra NSA sin side, men vi har i det minste undersøkt litt rundt billetter og plassering på tribunen, og håper dere kan hjelpe oss å spre følgende budskap videre ut til det dere har av supportere som kan tenkes å ta turen på denne landskampen.

Kampen spilles tirsdag 19. november med avspark kl 19.00. Molde FK ønsker å fylle tribunene, så billettprisene er lave, 100 kr for voksen og 50 kr for barn på hele stadion. De vil også ta i bruk ståfeltene på Aker Stadion, og trolig er det nok feltet til Tornekrattet hvor vi kan forvente at det blir mest liv og røre på tribunen. Andre supportere som ønsker å bidra på tribunen oppfordres dermed til å kjøpe seg billett nettopp til dette feltet, og støtte opp de som tar turen på landskampen fra Tornekrattet.

Billettene ligger ute for åpent salg på nett via Molde FK sitt billettsystem, du må registrere deg for å kunne kjøpe billett. Link til billettsalget finner dere her:
Ståfeltet til Tornekrattet er U-nedre (merket rødt)”.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *