Kvartfinale: SK Brann @Odd

Så var vi her igjen. I kvartfinale. Mot Odd. Mot Fagermo. Uten Kovacs. Det er cup og laget er Brann. Dette er vår turnering. Køppen. Vi er på vei til Ullevaal. Som de sier i sangen, vi har vært der før.

NM-Cup-Kongepokal_medium

Fyrebussen varmer motoren. Ikke helt klar til avspark, det er ennå VM. BBØ tar imot bestillinger til Ibsens fødeby, Skien. Kampen er berammet til 14. august. Klokkeslett er satt til 20:00 Marker i kalenderen. Ingen sene vakter, møter eller avtaler dennne dagen. Vi skal kjøre sørover. Oslo-Drammen-Skien-Drammen-Oslo

Interessert? Send epost til fyrebussen@hotmail.no
Pris: 300,- (Kun kontant, ikke knapper, glansbilder eller bokser med øl )
Avreise:
Sonia Henies Plass, v. Plaza – Oslo : 16:30
Bangeløkka – Drammen: ca 17:00
Oppmøte litt før.
Retur rett etter kampslutt.

Årets reise skjer under mørke skyer. Brann herjer ikke akkurat i eliteserien. Det lukter nedrykk, i beste fall kvallik og drama av høsten 2014. Som regel går dette bra, men vi vet jo aldri.

Du bare vet at Ekte Lidelse Har Et Navn. Du er med på reisen. Selvsagt, du vet at klubben kan skuffe deg, gi deg grå hår og krupp på hypofysen. Men de er der for deg. De prøver da. Alltid. Du må bare huske på hvor glad du blir når Brann vinner. Hvor lett er ikke livet da? Ikke bare en dans på roser, det er også en fest!

Det er på tide å ta festen til Skien. Bli med!

For de i Drammen:

 Bangeløkka, Drammen

Bangeløkka, Drammen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *