Fyrebord ‘o hoi

Det drar seg mot Jul. Du har spist på jobben sin regning, feiret julebord. Drukket en øl eller to med kollegaer. Du har kjøpt ribbe på supern, sniksmakt julematen. Du har julestjerna oppe og discolysene henger på altanen. En sesong med Brann er over og det er på tide å begrave det som har vært, koste støvet av gode minner, glemme tragediene og se fremover. Med andre ord, det er tid for Fyrebord.

danskebaaten-god-mat
Den Danske Kartoffel

Mange innspill har kommet, de fleste har hintet om en gammel tradisjon: Fyrebåten til København. Planen er reise ned på fredag, lørdagen i Kongens By og retur til Oslo søndag morgen. Den relativt sovende en-mannskomiteen for Fyrebord ‘o hoi har gjort relativt slett jobb.

Likevel, DFDS har ikke spilt på lag med festkomiteen. De har sendt BBØ dyre forslag, men til sist gikk fikk vi inn noen alternativer. Dialogen har pågått lenge. Så har det vært DFDS sin julekalender. De har premier. Som gratisturer. Enkelte sjeler vært så heldige å vinne gratistur fredag 16. med DFDS. Hurrah!

Her er tilbakemeldingen fra DFDS.

20110223_pearl_seaways_rgb_11
København-Kano

Kapasitetsoversikt:
Januar 2015:
16-17-18 Få plasser/lite kapasitet
23-24-25 Få plasser/lite kapasitet
30-31-01 Ledig kapasitet
Februar 2015:
13-14-15 Ledig kapasitet
20-21-23 Ledig kapasitet
27-28-01 Ledig kapasitet

Priser:
Kr. 1196 – innvendig 4 sengs med tv
Kr. 1592 – utvendig 4 sengs
Det er mulig å booke X antall lugarer pr nå med opsjon til 20/12.
I tillegg kommer mat og drikke.
Har sendt epost og spurt om denne prisen er pp eller pr lugar. Pr. lugar blir det da 292 /398 pp ,-

Når skal BBØ dra på Fyrebord 'O Hoi?

View Results

Loading ... Loading ...

Frivillige til festkomiteen bes melde seg. Det er nå kastet loss. Forslag, tanker, ideer, påmeldinger: brannbo@hotmail.no

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *