Sommerfesten

Det er den kvelden, da BBØ samles, griller, synger, fester og har det moro. Dette er Øst sin sommerfest. Etter at festkomiteen hadde satt dato, kom noen snurte kommentarer om overlappende tilfeller… Vi nevner Bergensfest, tur til Barcelona og sene vakter på jobb. En god fest venter på ingen. Ei heller på disse.

All kudos til Festkomiteen: De hadde gjort et godt stykke arbeid. Maten ble laget og var klar, nok til alle. En stor takk til Johannes som stilte borettslaget sin supre takterrasse tilgjengelig. Når vi først er inne i rosens hjørne, må også en takk deles ut til Quizmaster Geir, en real quiz. Relativt vanskelig, men uten spørsmål om Elvis. Dette må du gjerne gjøre flere ganger, men med Elvis-spørsmål takk 🙂

Det var selvsagt laget til André som stakk av med seieren. Skjebnen spilte Presidenten og Mats et puss: De seiersvante vant ikke quizen. D’herrer, skylder ennå på motvind, is i rubben og såkalt “party-teppe” i hjernebarken. Gratulerer til laget som vant!

Praten gikk løst og fast. “Norling var en trivelig kar men….”, “No Køyre Me!” og “Ett er resultat på bygden i Sunnmøre, ett annet er suksess i Bergen…” Klassikere som vil bli gjentatt i det evindelige.

En artig kveld må ta slutt. Alt for fort når det er artig. Øst unngikk de helt store skandalene, men vi får nok tid til å lage s-k-a-n-d-a-l-e neste gang. Festen ble avsluttet med felles rydding, Narvestad verdig. Skinnende rent!

Siden toget hele Øst igjennom Østkanten. Vi drakk, vi skrålte, røykte sigar, sang Brannsanger. En legendarisk byvandring. Kvelden ble avsluttet på Ivars. En strålende fest.

Kanonfotografen var også tilstede. Disse var med 🙂 Neste gang, blir du også med, ikke sant? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *