Skitur

Det er midt på sommeren og alle har fått med lapp hjem fra Broder Bjarte om at det ble arrangert skitur. Hjemme gikk jeg og lurte på om det var markaski, fjellski eller vannski som ville være det beste valget? Yr melder regn på Østlandet. Regn med opplett, været som Brann hadde med seg.

Yr holdt det de lovte og været lettet. Litt etter litt. Lokalavdelingen i Ski holder et storveis arrangement. Grilling, øl, og godt selskap. Bjarte disker opp med pølser og burgere. Han er virkelig mannen i røyken. BBØ slanger seg på altanen og koser seg bare verre.

Det ble sunget, tatt bilder og skituren ble nytt i lange drag. Det eneste spørsmålet som meldte seg, som alltid på skitur, skal man smøre med grønt eller blått? Grønn eller Blå Hansa? Det ble vanskelig, så jeg tok en av hver. Når verten i tillegg varter opp med drinker på løpende hånd, tar alt av. Storveis! Tiden går fort i godt selskap. Plutselig var klokken der. Taxi!

Ut i maxitaxien løp vi, ned til Bowlers, Ski sentrum. Mye folk og god stemning. En pils senere var det på tide å vandre til Ski stadion. En kort spasertur senere, kommer vi frem. Inn igjennom hovedinngangen, ingen billetter vist. Det holder med drakt og sang.

Vel oppe på vollen lar vi høre fra oss. Brann har ankommet Follo. Brann spiller kontrollert. Guttene tar tak i duellene og det kampen virker som den er under kontroll. Midt i første omgang, vinner Pedersen en duell på midten. Ballen blir gitt til Haugen og han spiller nydelig igjennom Larsen. Larsen har fart, kontroll og setter ballen rolig til side for keeper.

Etter målet fortsetter kampen i samme form som før. Men Follo er farlig fremme et par ganger, en god Pjotr og stengene reddet dagen. Huse og Pedersen burde hatt et mål hver, men det gjør ingenting. Brann vinner på en kontrollert måte. Dette gir håp for høsten. Et lag som kjemper og vinner dueller. Scorer laget litt mer, vil dette gå hele veien til eliteserien.

Dette har vært en storveis Skitur, på alle måter. En stor takk til Bjarte for flott grillfest. Bildene er av Kanonfotograf André og vårt nye blinkshot: Amalie. Vi sees ved neste korsvei.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *