Gutta har gym i gymsalen

Det er sen november og nff har kalt inn til gymtime. Det er finale G16 i Telenor Cup, SK Brann mot Lillestrøm. Det er som det pleier. Dødt hos Lillestrømsupporterne, de har glemt å ta med seg trommen. Spillerne er store, det er et hode større enn Brann sine gutter. Hva er det de spiser på Lillestrøm? BBØ samlet drøyt 15 medlemmer, samt alle de andre Brannsupporterne, som dukker opp ved anledning. Halve salen var nok Brannsupportere, på den ene eller den andre måten. Alt i alt hevder nff at over 700 var tilstede på kampen. Nok om det.

Selve kampen ble en ujevn affære. I tillegg til å være større og gi litt ekstra i duellene, var laget fra Lillestrøm litt bedre taktisk skolert. I tur og orden ble det 0-1, 0-2, 0-3 og 0-4. Dette før Brann reduserte midt i andre omgang. Det er alltid trist å se Brann tape.

Likevel, det er lysglimt. Enkelte Brannspillere viste fart, teknikk og initiativ. De var av ulik størrelse og de har fått kjenne på nivået. Fotball krever ulike typer spillere, ikke bare gamp fra Ringerike. Spillerne vil lære av dette. De vil bli bedre. Det er ikke nå de skal vinne, det er noen år til de skal tre frem.

Torbjørn hadde sett trener Lars Arne inne i gangen, Presidenten tok turen og hanket ham inn for et lite møte med BBØ på tribunen, mens det ennå var pause. Veldig hyggelig av treneren til SK Brann. Vi snakket litt om vinteren og forsterkninger, men som alltid, han holdt holdt kortene tett til brystet.

Kanonfotografen var til stede og foreviget herligheten. Men ut fra kvaliteten å dømme på enkelte av bildene må Kanonfotografen gjøre noen grep til neste sesong:

 • Pusse Linsen
 • Ikke drikke så mye før man tar bilder
 • Ikke danse mens man fotograferer
 • Oppgradere kameraet
 • Alle punktene over… 🙂

Takk til alle som stilte opp på Fornebu. Laget satte pris på det. Alle bilder av kanonfotografen.

2 thoughts on “Gutta har gym i gymsalen

 • 11/23/2015 kl 13:27
  Permalink

  Fine bilder. Men dårlig kamp:-)

  Svar
  • 11/23/2015 kl 13:29
   Permalink

   Fotografen skal ha for motiver, initiativ og dokumentering.
   Derimot har redaksjonen fått kommentarer på fokus, skarphet og dushet i bildene.
   Vi forventer en klar forbedring til 2016 sesongen 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *