Pizzabordet 2016

Årets fyrebord ble nedskalert til Pizzabord. Valget falt på onkel Peppes. I invitasjonen stod det Karl Johans gate 27, mens den egentlige adressen er Karl Johans gate 1. Forvirringen oppstod da avdelingen på Karl Johans gate 1. er avdeling nummer 27. Konsekvensen ble forvirring og et par svette medlemmer. Men alle fant frem. Snart var alle installert i 3. etasje.

Kasserer Robert organiserte menyer, drikke og betaling. Ting gikk helt smertefritt. Han hadde med seg det store foreningskortet og ordnet alt med servitrisen. Selv med en halv stor pizza til hver person, forsvant hver snitt og smule.

Invitasjonen hadde lovt kåringer og diverse underholdning. Men kåringen av årets BBØ’er strandet i en 2 meter lang diskusjon på en lukket gruppe på facebook. Kompromisset ble en tale av Presidenten, der han fremhever årets mange høydepunkter. Korte sagt ble årets pappa, årets festarrangører, årets kanonfotograf, årets sponsor, årets fulleste, årets skandale, årets rookie og årets onkel reisende mac nevnt med navns nevnelse. Alle fikk applaus. BBØ skal jobbe hardt for å toppe 2015 i 2016. Lykke til.

Etter maten dro Quiz-Master Geir igang underholdningen. En real BBØ quiz, med rett mix av gammelt og nytt, Brann og andre emner. Kveldens første skandale manifesterte seg ved at Presidenten og Quiz-Master ikke hadde forberedt premier til det vinnende laget. Heder og omtale på internett i første omgang, så får de ansvarlige møtes og enes om en premie. Vinnerlaget var Team Folldal med 25 poeng. Åge, Linda, Bjarte, Lillian og Atle utgjorde den vinnende kvintetten. Gratulerer!

Festen ebbet ut i skandale 2. Ivars Kro hadde stengt og backupplanen, “den andre puben” tillot ikke BBØ sine yngre adgang. Noen gikk dit, noen gikk hit og noen gikk hjem. Dessverre gikk det litt i oppløsning. BBØ vil ta grep for å sikre seg, ved lignende arrangement.

Kanonfotografen var selvsagt tilstede. Disse var var med.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *