Norge v Tyskland!

ydcvCC0MjyFuCltp4Qg1tA6hGy15wZVrdbe0JknBwyRQ

Den internasjonale fotballen ruller på TV og Norge ekje med. EM, pøh, ka e no det?

VM-kvalikken innledes mot Tyskland 4. september, avspark kl. 20.45. NSA har sett seg lei på at denne stemningstribunen har blitt en sofatribune, og innleder med litt generell informasjon i siste skriv:

“Først litt generell informasjon om NSAs billettsalg den kommende VM-kvalifiseringen:

Landslagsgruppa – NSA er en “underavdeling” av Norsk Supporterallianse som har som formål å skape liv og stemning på tribunen på landslagets hjemmekamper.

NSA-feltet er for supportere som ønsker å bidra med det lille ekstra på landslagets hjemmekamper. Slik aktive klubbsupportere støtter klubblaget sitt med sang og stemning ønsker NSA å samle supportere for å gjøre det samme på landslagets hjemmekamper.

Kampbillettene på NSA-feltet blir solgt til en lavere pris enn ellers på tribunen. Grunnen til dette er at du rett og slett får en rabatt for å lage god stemning! Det betyr at du skal tenke deg om mer enn to ganger før du kjøper NSA-billetter dersom du ser en mulighet for å dra med bikkja, to barn, et ullpledd, termos og kvikklunsj på landskamp til en hyggelig pris. I slike tilfeller ønsker NSA at du kjøper billett på andre felt enn vårt.

Når vi først er inne på dette med upassende oppførsel på vårt felt så kan det være fint å tenke over følgende kjøreregler: Husk at du på NSA-feltet støtter landslaget i god, norsk fotballsupporter ånd. Det betyr at du velger klær etter hvilke lag du skal se (landslagsdrakt er fint, klubbeffekter er ufint), og du lar alt som normalt sett er å finne i et skolekorps ligge igjen hjemme. Debatten om trommer, trompeter, vuvuzelaer og vaskebrett tar vi gjerne, men aldri på tribunen – og foreløpig holder vi oss dermed til et slags minste, felles multiplum: Ei hånd eller to i været, syng det du er god for – og klapp der det klappes skal! Dersom det skal benyttes pyroteknikk må dette avtales med NSA og NFF slik at vi ikke går på en smell.

Med dette var det ikke meningen å skremme bort folk fra å delta på NSA-feltet, men nå er det i det minste klart hva som er “reglene”, så har ikke folk noen grunn til å bli sure hvis noen skuler litt stygt hvis de prøver å sette seg ned midt under kampen”.

Dermed, på vegne av BBØ – vi er vant til å holde med defensive, iblant direkte svake, røde lag: Stå, syng og lag stemning!

Da var det nevnt, nå over til mer spesifikk informasjon om kommende kamp mot Tyskland (fra NSA).

“Velkommen til en ny, spennende kvalifisering! NSA har 585 billetter til denne kampen, og vi satser på et fullt og engasjert supporterfelt. Det er en liten endring i praksisen rundt NSAs billetter til landskamper, men vi har gjort så godt vi kan for at dere som supportere ikke skal merke noe negativt til dette.

Vi ble i april gjort oppmerksomme på at NFF ikke ønsker at NSA skal selge billetter med påslag i billettprisen. Løsningen har derfor blitt en modell som har noen fellestrekk med Oljebergets ordning, å legge på en medlemsavgift. Der Oljeberget har en annen finansieringsmodell og tar 300,- (2-årig medlemskap og rett til å kjøpe landskampbilletter) vil NSA legge seg på en litt mer progressiv linje, der man kun betaler for landskampene man er på – altså er det ny medlemskontigent hver kamp. Denne tilsvarer påslaget NSA har operert med i tidligere år.

Ordningen er derfor følgende:

Billetter Norge – Tyskland (Søndag 4. september, kampstart kl 20.45)

Medlemskap i NSA Landslagsgruppe Norge-Tyskland* 50 kr
Kampbillett til NSA-feltet 100 kr
Totalt 150 kr

Velkommen på kamp!


* Vilkår for NSA Landslagsgruppe Norge-Tyskland:
Medlemsavgift gir rett til kjøp av 1 kampbillett til NSAs supporterfelt. Medlemskapet er gyldig fra kjøpstidspunkt og opphører automatisk 04.09.2016 kl 23:59.

Alle reserverte billetter må hentes og betales senest 30 minutter før kampstart (kl 20:15), hvis ikke blir de solgt til andre supportere. Husk kontanter – men vi jobber for å få på plass Vipps. Vi har stand på vanlig sted, rett ved siden av inngangen til Burger King, i Bendit-svingen fra kl 18:00 på kampdagen.

Supporterfeltet er ellers flyttet fra der vi har stått de siste årene. Vi er nå plassert på felt 223, og har nå færre plasser enn tidligere. Dette vil da også nødvendigvis bety at kvotene ut til medlemsklubbene blir litt mindre denne gang, enn de var til kampen mot Ungarn i november”.

Brann Bataljonen Øst har fått en kvote på 20 billetter til denne kampen.

Mer fra NSA:

“Kvotene baserer seg på salg fra hver enkelt supporterklubb de siste årene. På det åpne salget til NFF høres det ut til at billettene går unna i full fres. Dette blir garantert utsolgt, og dermed blir det også stor etterspørsel på våre billetter.

NB! Hvis noen nå kommer til å trenge flere billetter, så blir det fortløpende barbert av billettene til andre supporterklubber, som fortsatt har ledige billetter….”

Det er dermed viktig at vi kommer igang uhyre kjapt med bestillingen. Vil du på kamp? Si i fra nå! E-post med navn på alle som vil på kamp til harald.bonaventura@gmail.com.

Heia Norge!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *