Kampdag: Engen-Brann

Brannsupporterne kjører seg opp på Scotsman, Karl Johan.
Scotsman åpner ved lunchtider.
2. etasje på Scotsman, egen inngang på siden. De under 20 år kommer også inn.
20% rabatt på øl, 10% på mat.

Ved avreise til Ullevaal, benytt bane 5 Sognsvann fra Stortinget.
Den kjører 06-21-36-51 og det tar 12 minutter til Berg stasjon.
Vi skal kjøre til Berg stasjon, grunnet segregering. 10 minutter gange fra Berg til Egon på Ullevaal.

Gåtur Berg-Ullevaal
Gåtur Berg-Ullevaal

Ellers litt info om kampen, detaljer hentet fra http://www.vif-fotball.no/.

BILLETTER

Billetter til Brann-supportere selges av SK Brann. Det er ikke salg på internett til dette feltet. Resterende billetter blir solgt utenfor inngang 16 på kampdag.

VÆR TIDLIG UTE!

Portene åpner 1 time før kampstart. For å unngå køer kommer vi med en sterk oppfordring om å ikke møte opp i siste liten. Arrangøren kan ikke garantere at tilskuere som møter senere enn 30 minutter før avspark rekker å komme inn til kampstart.

SEGREGERING

Det vil det være segregering utenfor stadion, både før, under og etter denne kampen. Vi inviterer til fotballfest og vi legger opp til at lagenes fans ikke skal krysses fysisk.

Arrangøren oppfordrer Branns supportere til å benytte Egon som vannhull, mens Vålerengafans kan innlosjere seg hos Dolly Dimple´s og Burger King. Vi ber om forståelse og velvilje for dette.

Arrangøren beklager dersom dette medfører at publikum må gå noen omveier utenfor stadion. Husk at vi gjør dette av hensyn til sikkerheten til alle besøkende.

Det vil være synlige vektere, frivillige og polititjenestemenn utenfor stadion – alle har til hensikt å bidra til en positiv og god atmosfære. Har du spørsmål er det bare å ta kontakt med en av disse.

Securitas bidrar til gode rutiner for innslipp med gjerder og sluser. Det blir gjerder ved T-bane slik at VIF-supportere blir henvist rundt via Dolly/Burger King etc.

Bortesupportere som reiser med T-banen bes gå av på Berg stasjon og via Tåsenlokket inn mot Stadion. Bortesupportere som kommer via Ullevaal T-banestasjon vil risikere å bli sendt tilbake, og rundt via Tåsenlokket.

Supportereffekter fra bortelag tillattes ikke på Vålerengas tribuner som er Oddsen nedre (langside) og Bendit-svingen. Dette gjelder også på alle våre VIP-tribuner.

Inngang:
Bortesupportere har inngang 16 til sin tribune (VG kortside).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *