Fyrebord

Lørdag 28 begynte meldingene å gå mellom de ulike styremedlemmene. Hvor er du? Hvor skal vi møtes? Når kommer du. Hallo??? Omsider… Styret møtes på et ikke nærmere angitt sted på Grünerløkka. Planer ble lagt, innkjøp skulle gjøres og fest stelles i stand. Det er oppskrifter, handlelister, vinmonopol og pynt over en lav sko. Agenda: Tapas og Punch. Målsetning: Fyrebord 2017. Sett i gang. Litt her, litt der. Og før vi visste ordet av det, var ingrediensene til festen klar.

IMG_0165
Sjefskokken

BBØ sitt kokke-laug, anført av Johannes grep til pannene og la inn giret. Tapas i alle ulike varianter ble tryllet frem på bardisken. Kjøttboller, pølser, reker, ost, omelett, salat, kylling, brød med mere. Tiden går fort i godt selskap. Einar sjonglerte noen flasker og laget Punch, farge for kvelden: Rød.

BBØ-Punch
BBØ-Punch

Litt etter litt ankom gjestene. Torbjørn og Robert dro inn betaling og organiserte bord. Vel satt, ønsket Presidenten velkommen til årets Fyrebord og informerte om mat, bordsetning og rekkefølge for bespisning. Dette er ikke noe anarki, dette er BBØ.

Det spises godt, men bord 2 sender spørsmål om hvem neste bordsetning er, like etter andre servering, siden det er mer enn nok mat i omløp. Svaret er at dette ikke er en spurt, det er en god distanse lenger. I godt selskap. Det er bare å åpne slusene og spise til det er tomt.

Mat på fat!
Mat på fat!

Presidenten talte for kvelden, takket Johannes og styret for flott mat. Han var ellers innom de postene som folk ville høre noe om: Abdisering, skryt av medlemmer, året som var, Fyrebussen, Fremtiden for BBØ, NFF hat, Europa og Trump.

Pre-tale-President
Pre-tale-President

Kim og Torbjørn spilte opp. Folk var med, nye og gamle schlägere ble fremført. Litt mer øving hos den gemene hopen og vi kan ta sangene med på Fyrebussen og tribunen. Vi gleder oss. Kim og Torbjørn må gi oss tekstene 🙂 Malibu og Kokain! Settet ble avsluttet med Nystemten.

Husbandet: Kim og Torbjørn
Husbandet: Kim og Torbjørn

Geir arrangerte Quiz og bordene konkurrerte. Presidenten tok grep og rokerte på lagene. Flyttet Elvis over til sitt lag. Resultat: Selvsagt vant Presidenten sitt lag konkurransen. Selv korrupte Presidenter vil vinne, også denne. Redaksjonen har i ettertid mottatt et lite notat: Mea Culpa – jeg skal aldri gjøre det igjen XXX Presidenten. (Og ja – han skal gå!)

Vinnerlaget does "The Dab!"
Vinnerlaget does “The Dab!”

Tiden flyr i godt selskap. Det var straks klar for 3. akt. Styret ringte etter maxitaxi og scenen var satt for Ivars Kro. Og inn i natten forsvant de, BBØ. Klar for årsmøte og sesongen 2017. Vi bare gjør oppmerksom på at Brann spiller mot Malmø 25. Februar. Vel møtt! For ordens skyld, Kanonfotografen var til stede og disse var med:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *