Åråsen 2017

– Hva, får vi ikke dra på Martins i år heller?
– Nei, Kanarifansen har jo sine “spesielle” arrangement før hver kamp mot Brann. 2 ut av 3 kamper har slike arrangement.
– Hva gjør vi da?
– Klassisk. Fiasco først og stedet Bataljonen har organisert til oss: Barcode.
– Har de TV? Premier Leauge?
– Nei. vi liker visst nok ikke fotball vi. Idioter!

Opplegget ble fulgt til punkt og prikke. Oppvarming og salg av nye skjerf på Fiasco av materialforvalter Hansen. Felles avreise til Lillestrøm. Stemningen var god, men litt nervøs. Enkel forskning fastslår at Blå Pils hjelper mot tunnelsyke. Og tunnelsyke blir vi jo alle. Flasken gikk rundt og stemningen steg.

Vi slo på autopiloten og styrte mot Martins. Ryktene ville ha det til at Barcode lå rett ved, det stemte. Det lå vegg i vegg. De solgte øl og drinker, vi drakk med begge hendene. Materialforvalteren gjorde butikk og skjerfene fikk halser å henge på. Vipps og skjerfet fikk ny eier.

Banner
Banner

BBØ hadde med seg sitt nye banner. Det ble fremvist på puben, og selvsagt: Enkelte Skalleknarper og alkohol går aldri bra sammen; de prøvde å dynke det i øl før det hadde vært på kamp. Makan. Apekattfaktene vedvarte. De klatret i trær. Knuste blomsterkasser. Vekterne tok en telefon. Innførte alkoholforbud ute. Og Onkel Politi parkerte utenfor. Alt som hører med på utagerende fotballtur. Det synges: 1-2-3 Øystese!

Vi rusler til kamp og glir rett inn. Finner plass til banneret til BBØ bak mål og vi drar i gang. Første omgang var en langdryg affære. I andre giret Braaten om og parkerte Lillestrøm. 0-2. Det kjennes så solid. Det kjennes så bra. Men forfatteren er åpen for at det er lsk som er helt ræva.

For andre beskrivelser: Branndagboka og Brannbloggen. Kanonfotografen var også med. Han så disse på kamp.

Web-Hansen

Observatør. På buss, pub og kamp. Webmaster

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *