En aften på O’Reillys

Lørdag ettermiddag. Vi svinger inn på puben på Grünerløkka. O’Reillys. De viser alltid Brann sine kamper og BBØ samles der til felles lidelse. Vi hadde forventet å finne et halvtomt lokale, men nei. Den lokale pensjonistforeningen hadde koblet grep og avholdt møte. Det var få ledige stoler tilgjengelig. Rett før kampstart er det som om noen har blåst i en fløyte. Alle forsvinner og lokalet er igjen “vårt”

Det er Brann-Viking som står på programmet. Det er et tredvetalls Brannsupportere og 3 vikingsupportere som følger spent med på kampen. Brann begynner best, men så tar Viking over. Litt mot spillets gang, får Haugen et langskudd i mål. 1-0 og jubelen står i taket. Tendenser til sang i Oslo.

Klokken går og Brann spiller enklere og enklere. Vil sikre inn 1-0. Krampaktig. Viking har startet sesongen dårlig og trenger poeng. Er desperate. Og som i Tromsø, Brann gir fra seg ball, motivasjon og seier. På overtid. En heading. Det er det siste som skjer og Viking feirer et poeng som seriegull. Og vi… Er Brannsupportere. Vi har vært her før. Surt. Men sånn er det. En øl til og så er det kveld.

For andre observasjoner av samme kamp: Branndagboka og Brannbloggen. Disse ble observert på pub.

Web-Hansen

Observatør. På buss, pub og kamp. Webmaster

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *