Årsmøte 2017 BBØ

Det var en vakker dag og kontoret var bare så forlokkende. Veldig forlokkende. Men det var viktigere ting på agendaen: Årsmøte BBØ. Broder Åge hadde stilt et lokale tilgjengelig. 16 medlemmer møtte opp.

Årsmøte…

I løpet av 2016 hadde BBØ 52 betalende medlemmer. Stemmeberettiget på årsmøte var betalende medlemmer av BBØ, 2016 og 2017. Forsamlingen godtok innkallingen til årsmøte og møtet ble satt.

Presidenten gikk igjennom årets aktiviteter for BBØ. Kamper, fester, turer og Fyrebussen. Et aktivt år, alt i alt. Nye skjerf fra Italia,  som toppen på kransekaken.

Lagbilde 1… finn én feil…

Valg.
Styret ble gjenvalgt. Torbjørn, Johannes og Geir var ikke på valg. Einar og Robert gjenvalgt for 2 nye år. I 2018 skal Torbjørn, Johannes og Geir på valg. Einar ønsker avlastning som President, 7 år er nok. Ingen meldte seg på årsmøtet og valgkomiteen, ved André, hadde ikke fått inn forslag. Styret vil konstituere seg selv og velge ny President blant styremedlemmene.

Økonomi.
Robert gikk igjennom økonomien. Fortalte om utgifter og inntekter for 2016. Overskudd for 2016: 5836,04,- Det ble ytret ønske om at foreningen skal sette opp et klart budsjett og vise hvordan de styrer i forhold til dette. President og regnskapsfører vil presentere et budsjett for 2017 og BBØ sine aktiviteter.

Åge.
BBØ vil gjerne få lov til å hedre en av sine fremste medlemmer: Åge. Han stiller alltid opp og er et flott medlem. I tillegg, så bidrar Åge med store summer via sitt innskudd i Grasrotandelen til Norsk Tipping. BBØ vil gjerne takke for flott selskap og fantastisk tilskudd til driften av supporterforeningen. Takk.

hele laget…

Diskusjon.

 • Det var en viss diskusjon om sponsing av BBØ. Enten via hjemmesiden eller direkte sponsing av BBØ sine aktiviteter, aka. Fyrebuss. BBØ vil, om det er mulig, se etter sponsorer, slik at organisasjonen ikke baserer seg på kun på inntekter fra Norsk Tipping.
 • Medlemmene ønsker seg mer innflytelse over hva BBØ bruker penger på.
  • Styret viser til faste punkt på årsmøtet hvor dette diskuteres. De retningslinjer og vedtak som fattes der, har BBØ styrt etter.
  • Styret i BBØ vil presentere budsjett for forventet bruk av midler, utgifter og lager av effekter.
 • Bensinstøtteordningen, 100,- per betalende BBØ medlem som er på tur, mot fremvisning av kvittering og liste over medlemmer. Ordningen videreføres.
 • Bortekampen til Sandefjord bør om mulig inkludere en tur til Strømstad. Dette er kun aktuelt om kampen går på en lørdag eller en søndag. Dette vil ikke bli klart før etter fellesferien
 • Diskusjon om hvordan BBØ samlet kan være mer synlig på bortekampene på Østlandet. Stå samlet, stå der det synges, banner, etc.
 • Ny Pub. Er det behov for den? O’Reillys stilte opp og viste Brannkamper, selv når vi var i OBOS. De viser alltid Brann. Bakdelen er at prisen på øl, kan oppleves som dyr. Enighet om at vi blir på O’Reillys inntil videre.
 • Styret skal jobbe med tettere kontakt mot Bataljonen, få Bataljonen til å skjerpe seg, når det gjelder avklaring av samlingssteder rundt kamper på Østlandet.
 • Andre Busselskap. Skal BBØ se seg om etter andre busselskap enn Bengt; vi betaler ganske mye og det er ikke alltid vi får igjen busskvalitet. På den andre siden – vi får alltid drikke øl, gå rundt i bussen, synge og spille Brannsanger. Styret skal vurdere andre alternativ og fremgangsmåter på neste styremøte.
 • Styret skal vurdere minibuss til Sogndal på neste styremøte
 • Sommerfest. Foreløpig dato: 09-10 juni. Johannes vil være gjest denne ganger. Om noen vet om noen aktuelle steder, ønsker styret tips om dette.
 • Eliteserien Fantasy. Pieders sin Fantasy liga: 15487-3723
 • Effekter vist frem, skjerf og T Shirts solgt.
Og den lykkelige vinneren av Barmen sin drakt er… Diderik

Premier.
BBØ fikk overlevert 3 effekter av Vibeke i SK Brann på supportermøtet 2016. Disse ble trukket blant de fremmøtte medlemmene:

 • Ruben vant Brann Caps
 • Diderik vant signert Barmen-drakt
 • Nils vant signert hjemmedrakt

Og til sist: Årsmøtet sine tabelltips for SK Brann:

 1. Kim S. – Torbjørn
 2. Ruben – Jan Olav – Johannes
 3. Robert – Diderik – Bjørn M
 4. Einar
 5. Geir V. – Per Øyvind
 6. Bjarte
 7. Kjetil
 8. André P.
 9. Åge

Møtet ble hevet 18:25 – Referent – Geir Vårdal.
Etter møtet ble det pizza og et kort besøk på puben. På puben fremviste enkelte syke talenter innen Fossball og dart.
Kanonfotografen var også tilstede, disse var med.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *