An Odd return

Det er den tiden på året, da Elvis fyller år. Et eller annet skjer hos de kalender-ansvarlige hos nff. De ser på kalenderen, de ser på kampoppsett og så logger de seg på Facebook.
– Se det ja, Elvis der har fødselsdag.
– Samme opplegg som 07?
– Jo, hvorfor ikke.
– Greit, greit, la meg plotte det inn. Brann borte mot Odd.
– Alt i orden?
– Jepp, Fest hos Elvis i Drammen på lørdagen, kamp i Skien på søndag. Han orker aldri 2 fester på rad.
– Nå får vi kanskje fred i Skien?
– Kanskje….

En fest hos Elvis er en strålende affære. Det er gode venner, god drikke, latter, soul, country, Elvis, anekdoter, quiz og sen natt. Er man med for en femmer, deltar man for en tier. Det blir Elvis-show og det blir sen morgen før selskapet brytes opp. Heldigvis, så har Rockehotellet sen utsjekking, et lass med egg og bacon til frokost. Når så troppene samles på Ypsilon Bar, er vi klar. Fest eller ikke. I dag skal Odd få. Akkurat som sist. Klokken går fort i godt lag, taxi til Bangeløkka og gutta forsvinner i hekken. Det er klart de skal strø, før de går på bussen.

Fyrebussen svinger inn. Det skåles, det skråles. Johannes leder godt an. Det er fin fin stemning. En smågrå dag har blitt bedre. BBØ er på tur. BBØ ruller mot Skien. Det blir solgt skjerf, pauser blir tatt. Jørn drar igang sangen “Fyrebussens Horder”, på melodien til Djerv-sangen. Som bare Jørn kan. “Fyrebussens Horder, det er oss…”

E18 svinner raskt bak oss, Mesta har gjort god jobb og bygget flott motorvei. Straks kommer vi til Skien sentrum og majoriteten går av på Brewers Bar. Noen få ruller opp til Fort Falkum. Det er sol, øl, burgere og regn om hverandre. Så godt man kan ha det i Skien.

Skagerrak Arena bygges om og vi er plassert på siden av banen, mot hjørneflagget. Kortsiden er ikke lenger vår. Vi kommer høyere, men vi får ikke være veggen Brann kan spille mot.

Selve kampen er kjedelig. Sjekk ut Brannbloggen for mere detaljer. Odd får ikke til mye, det som kommer på mål, det tar Pjotr. BBØ pakker sammen og ruller hjemover mot Øst. Det går sakte, men vi når Plaza rett før 01. Andre opplevelser av Skien, kan du lese i Branndagboka. Kanonfotografen var også til stede. Disse var med.

Web-Hansen

Observatør. På buss, pub og kamp. Webmaster

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *