Engen, engen, argh

Selvsagt!
Selvsagt!

Kvelden før kvelden arrangerte Brann og BBØ supportertreff. Vi fikk treffe flere spillere, Hetle Nilsen, Vega, Vormgor og Barmen. Lars Arne var kort innom. Vi møtte gamle legender som Helge Haugen og fikk en gjennomgang av det fysiske regimet i Brann.

Helge!
Helge!

Assistenttreneren Rune gikk igjennom taktikk og planlegging frem mot kamp. (Her må det skytes inn at forfatteren rakk opp hånden på kvelden og spurte om de hadde alternativer om plan og forutsetninger ikke stemte – Og fikk en breial lovnad om at det var på plass. Særlig)

Photo 10155339577291997

Siden fortalte Monica om prosjekter og økonomi i Sportsklubben. Til sist kom Vibeke og fortalte litt om planer og ny tribune. Veldig interessant å få vite mer om klubben i våre hjerter. En stor kveld med Brann.

Vibeke
Vibeke

Bydelslaget Engen, har fått gave av Oslo kommune. Ny bane. Plast selvsagt. Rett ved Helsfyr. Et stykke fra sentrum. I sin geniale planlegging kom politiet til at Brannsupporterene hadde godt av å gå fra Hasle til Stadion. 1500 meter pluss pluss. Hvorfor kunne ikke vi bare tatt banen til Helsfyr og ramlet opp på kamp?

Photo 10155339576286997

Det blåses til samling på Scotsman. Folket koser seg med pils og sykkel-vm fra Bergen. Det er en litt surrealistisk oppladning. Sykkel og fotball, men i godt selskap så fungerer alt. Klokken går og snart er tiden der. Litt på overtid drar følget til Stortinget Tbane og suser oppover mot Hasle.

Scotsman
Scotsman

En annen gruppe supportere hadde tatt møte på en annen pub på Majorstuen. Der var det visst nok ikke lov å drikke øl og se på sykkel-vm. Politiet ble urolige og la hele puben i jern. Mange ble bortvist og fikk ikke sett kampen. Etter en god del diplomati fra BBB fikk en god del se match likevel. Stryk i boken til Onkel Politi der.

Turboklovnepils
Turboklovnepils

BBØ gikk fort, BBØ gikk langt og BBØ gikk seg svett. Vi kom endelig frem til Vålerengen Idretts og kulturpark (VIKP) Det var satt opp partytelt. Uten stoler og uten bord. Litt akkedering og det kom på plass etterhvert. Det var lummert og en fuktig kveld i hovedstaden.

Nilsens og Pedersen
Nilsens og Pedersen

Selve arenaen var fin. Bortkastet på et slikt lag. Selvsagt trommer de. Som et skolekorps. Sha-la-la-la sanger og annet smuss fra den andre siden av banen. Engen er i støtet og gjør en null. Brann kjemper seg tilbake og reduserer med Haugen i andre omgang. Men det skulle ikke vare. Brann har taket på det, men Engen får gå med ballen og setter inn 2-1 syv minutter før slutt.

Øst
Øst

Hoppe Herre hvor forbannet man kan bli. Av alle lag man skal tape for, så er tap for engen i Oslo så smertefullt at det mangler sammenligning. Selv nå, dager etter tapet, gjør det vondt.

Vibeke og Torbjørn
Vibeke og Torbjørn

BBØ fikk to signerte trøyer av Brann. Disse vil bli rammet inn og logget ut på årsmøtet. Begge seansene ble dokumentert av kanonfotografen. Disse var med.

Web-Hansen

Observatør. På buss, pub og kamp. Webmaster

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *