Komplett Sandefjord

Det er sen september og BBØ pusser støv av Fyrebussen for siste gang i 2017. BBØ samles på Fiasco, de skåles. Lister skrives ut. Den siste burger fortæres. Det ligger an til en grei rute vestover langs E18. Bangeløkka, Drammen. En bensinstasjon og så puben på Stadion. Bengt svinger inn Fyrebussen litt over timen og kort tid etter er Brann Bataljon Øst på vei i vesterled.

BBØ på tur
BBØ på tur

Blåhvalenes hjemby Sandefjord står for tur. De hadde tatt til vettet i vest, de hadde en gang Storstadion. Så solgte de navnet til komplett dott enno og fikk navnet Kompett dott enno Arena. Genialt, n-o-t. Så gjorde de en kjapp revisjon på bakrommet og endte opp med Komplett arena.

Turen går raskt. Etter litt om og men får Fyrebussen plass på rett sted, rett ved bortetribunen. Vi toger inn på puben, får servering. Dog mat er de dårlige på. Kun kalde pølser i Sandefjord. Ingen vaffel. Ingen ingenting. Skjerpings Sandefjord.

Selve kampen går greit. Det er jevnt og Sandefjord er gode. Vega smeller ballen i mål og vi leder 1-0. Resten av kampen blir en kamp mot klokka. Sandefjord har noen feite sjanser til å gjøre balanse i regnskapet, men det roer seg. BBØ og fyrebussen drar hjem med 3 poeng.

Fyrebussen sin fangst i 2017 er 1 seier, 2 uavgjort og 0 tap. Genial sesong for Fyrebussen. Kanonfotografen var også med, disse ble avbildet.

 

Web-Hansen

Observatør. På buss, pub og kamp. Webmaster

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *