Heisann Montebello – Fyrebord 2019

Det var dags. Alle tegnene var til stede. Det var vinter, check. Det var verdenscup på ski, check. Norsk SupporterAllianse(NSA) hadde årsmøte, check. Det var med andre ord, det var det tradisjonen tro atter en gang klart for innledning av ny sesong. FYREBORD!!

20190126_230639

Denne gangen hadde styret byttet ut å leie lokale med eget kjøkken, til å bare leie lokale, samt bestille mat. Tapas og pizza stod på menyen. Festen fant sted på Montebello view ca 10-12 minutter fra sentralstasjonen.

Feststemte og finkledde gutter og jenter ramlet inn i seks, halv syv tiden.
Problemet var bare at når du leier lokale i fjerde etasje uten heis, så må trappene taes i bruk. Etter litt pusting og pesing opp trappene var alle på plass litt over halv syv og festen kunne starte. Nystemten åpnet ballet og maten ble hugget inn.

God mat og god drikke, gode mennesker og gode diskusjoner, tiden gikk fort og straks var det klart for quiz. Denne gang hadde Geir laget nok en god quiz. Til forskjell fra tidligere hadde han supplert vanlige spørsmål med bildequiz. Artig! Quizen ble vunnet av Diderik, Robert, Nathalie og Torbjørn. En flaske bobler i premie ble raskt fortært.

Styret hadde ordnet så vi hadde fått video-hilsen fra sportsklubben Brann.  Barmen og Kjeldsrud Johansen hadde satt seg tid til å si noen ord til oss. Dette var storveis.
I mangel på storskjerm måtte Torbjørn gå rundt til alle med telefonen og sørge for de fikk sett det derfra.

Kort oppsummert fortalte Barmen at han vet kordan man oppfører seg på fest?, og Kjeldsrud Johansen fortalte at vi ikke måtte legge begrensninger i festingen og drikkingen. Takk til begge to!!

Tiden går fort i godt selskap. Det ble arrangert fotball turnering, ( fotball spill sånn ala TV-serien friends ), denne ble avviklet som en cup. Finalekampen ble spilt mellom Mads og André. Mads ble vinner og sikret seg dermed en gratis fyrebusstur til første seriekamp.

Kvelden fortsatte med musikk på anlegget, enda flere taler, enda mere drikking og bedre og bedre stemning i lokale. Om det i det hele tatt gikk an.

Sportsklubben Brann hadde vært raus denne gangen og gitt oss en jubileumsdrakt vi skulle lodde ut på festen.  Denne ble først vunnet av Einar, men han er også raus, og sa at han fikk så fin drakt i fjor, dessuten passet den ikke heller sa han, så han la drakten i potten og trakk et nytt lodd.  Vinneren ble da Torbjørn, han var ikke så raus;-), fortalte at han likte hvite drakter og tok i mot drakten med stor glede og takknemlighet.

En lang og fin kveld på Montebello ble avsluttet rundt midnatt. Noen gikk direkte hjem, mens andre fortsatt festen littegrann på Burns ved Nationaltheatret.

Takk til alle som deltok for en fin kveld! En stor takk til SK Brann og Vibeke, drakt og hilsninger satte en spiss på kvelden.

Neste samling er årsmøte 8/3-19.
Vel møtt.

Gullsesongen er i gang!!!

Styret.
Kanonfotograf André var på plass, disse var med:

Web-Hansen

Observatør. På buss, pub og kamp. Webmaster

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *