Årsmøte 18.mars

Vi sendte ut innkalling og laget et event, omtrent en mnd før møtet.
Det var 13 medlemmer tilstede, 12 av disse var stemmeberettigede medlemmer fra 2021. 

Vi gikk gjennom sakene. Folk ble sultne underveis, og pizzaen ble levert (og ble nesten kald). Vi spiste og preiket, til deilige brannsanger og bilder i bakgrunnen.
Vi diskuterte temaer, og tok i mot innspill. Et nytt styre ble valgt.
Etter årsmøtet samlet vi oss i “Kjelleren”, der var det god stemning med karaoke eller “The voice” (for enkelte, dyktige sangere). Om BBØère deltok er uvisst…?
God stemning var det uansett. 🙂
En perfekt avslutning på et årsmøte!
Skandale!

Bli med neste gang! 😀

Les mer om hva vi gikk gjennom under og et utvalg av bilder fra sesongen 2021.
(fotografer: André Pedersen, Oda, Johannes og Kim)

Referat/protokoll BBØ Årsmøte 18.3.2022, Oslo 

Møtetid: 18.00-20.00

1. Godkjenning av innkalling 

  • Innkallingen er godkjent av samtlige.

2. Godkjenning av referent/møteleder

  • Godkjenning av Referent (PK) og møteleder (Johannes) uten innvendinger.

3. Årsberetning/Styrets beretning om BBØ sine aktiviteter 2021 

Styret har i 2021 bestått av: Torbjørn, Johannes, Pk, Kim og Oda.

Brann Bataljon Øst er foreningen for eksilbergensere og Brannsupportere som holder til på østlandet. Representantene fra Republikken. Vi er de trofaste som fyller tribunen i øst. Vi arrangerer bussturer til de nære bortekampene, Fyrebussen. Vi selger egne effekter og til tider er vi å finne på selve Stadion

Historien om organiserte Brannsupportere i øst er lang. BBØ ble formelt stiftet 26.07.11. Vi fikk eget organisasjonsnummer, egen konto og grasrotandel hos Norsk Tipping. 

Før BBØ, het vi Brann Supporter Team Øst eller BST Øst. BST Øst endret navn til Brann Bataljon Øst, BBØ, da BST i Bergen gikk overende og Bataljonen ble dannet.

Blant oss har vi kanskje de mest dedikerte supporterne i landet. Enkelte har partoutkort på Stadion, mange drar land og strand rundt for å se Brann spille. Når Brann spiller i utlandet, vil du garantert finne flere BBØ’ere på tribunen.

Johannes forteller om de første punktene, så var det Kim sin tur til å fortelle om årsberetningen som han har skrevet om året 2021, der BBØ har vært tilstede.

Årsberetning 2021:

19.2 Fyrebord. Vi kjørte igang online Fyrebord for våre medlemmer av BBØ. Vi chattet, skålte og hadde Kahoot. Det ble dratt igang et forsøk på å synge “Nystemten”.

05.04 Det er klart for en ny sesong. Vi starter året med videomøte med Kåre Ingebrigtsen og David Møller Wolfe, der vi snakker litt om forventninger til årets sesong osv.

21.08 Pga Covid så ble det ingen turer før Strømsgodset vs Brann, der det kun var tillatt med 50 stk på bortefeltet, hvorav BBØ fikk 10 billetter.
Vi kjørte loddtrekning der styret trakk ut de heldige vinnerne og filmet seansen som ble publisert i den offisielle BBØ chatten. Noen hadde kjøpt billetter på forskjellige felter på Marienlyst Stadion, men de ble sluppet inn på bortefeltet. Det var full kok på tribunen, vi var i gang (Endelig!)

11.09 Så var dagen kommet til Lsk away Vi var 3-400 stk på bortefeltet, fullstendig kok og 2-3 SEIER! Alltid deilig å slå LSK.

18.09.21 BBØ 10ÅR!!
Vi skulle for én gangs skyld feire oss selv! Vi stelte i stand med partybuss, leker og sang. Deretter dro vi ut til Torbjørn for å feste videre.
BBØ møtte opp uten å vite hva vi skulle gjøre. Det eneste vi visste var at det var en Blåtur. Vi møtte som alltid opp på Fiasko og varmet opp der før russebussen “Fitteskipet” ankom. Vi startet med å ha trøbbel med musikkanlegget og begynte med å få det fikset før turen gikk videre ut til Lillestrøm for litt leker. Alle var med og vi hadde det kjempegøy!
Så gikk turen videre til Fetsund og til Torbjørn sitt hjem. Der var det satt opp et stort partytelt, grillene var varme og ølen var kald. Vi fikk utdelt hver vår BBØ øl som var produsert av Trysil Bryggeri. Torbjørn og Andrè var der oppe og hentet flere kasser BBØ(Øl). Ferden videre fra Torbjørn førte oss ut mot Enebakk, Råde og Ski før vi returnerte til Oslo sentrum kl. 01.00 ca

26.09.2021 Mjøndalen away, Alltid nitrist å reise dit. Vi stilte for å støtte Brann, om kampen for tilværelsen. Vi stilte mannsterke og fyllte hele bortefeltet i øs pøs regnvær, for å støtte laget frem til seier. Endte til slutt 1-1 og vi dro hjem.

24.10 Vi reiste til Skien, årets første fyrebusstur. Bussen var full av håpefulle supportere og vi ankom stadion hvor vi skulle protestere mot VAR.
Dette ble sett på som en vellykket demonstrasjon, hvor vi også fikk med oss “Oddrane”. Kampen i seg selv var spennende til siste slutt 3-3.

31.10 Dagen var kommet for Bydelslaget engEn mot Brann. Men før det var det noen ifra BBØ som var på Ullevaal og så engEn – Sandviken i damenes cupfinale.
Vi var en god gjeng som sto sammen med Sandvikens supportere og sang for full hals.
Sandviken tapte dessverre 2-1 i en svak forestilling fra de suverene seriemesterne. Forventningene begynte å stige da vi ankom Wild Rover der Brann fans fyrte seg opp før kamp. Vi ble geleidet fra sentrum med politieskorte, og til Intility Arena. Det var kok fra start til slutt, men vi tapte 1-0.

21.11 Sandefjord – Brann, vår siste sjanse til å sammen med hylle verdens beste keeper. Håkon Opdal som etter sesongen la hanskene på hylla.
Kim og PK lagde banner som en hyllest til Håkon Opdal. Noen medlemmer av BBØ tok imot laget utenfor arenaen hvor vi holdt banner for Opdal oppe. Fikk også til en liten prat med verdens beste keeper. Kampen endte 2-2.

15.12 Kvalik….. Tåkete og kaldt. Brann rykket ned.

Etter dette ble det vist bilder som superfotograf Andre og andre medlemmer, hadde tatt gjennom året.

BBØ med Oda i spissen har laget og bestilt ulike produkter og t-skjorter ifbm 10 års jubileet. Mange av medlemmene har benyttet seg av dette.

4. Økonomi- Budsjett 2021 / 2022 

Johannes går igjennom hva BBØ har brukt av økonomi 2021. I 2021 har vi hatt ca. 74498 kr ut og ca. 72761 inn. Vi har hatt ca. 50 medlemmer i 2021, noen flere på vipps. Vi har også fått grasrotandel av 27 stykk på 48403 kr. Vi har fortsatt sunn økonomi på 159000 kr i kontoen. Fokus i 2022 er å bruke mer penger på buss. 

Vi har satt budsjett på 90000 kr i år for 2022, og et mål om 70 betalende medlemmer. vi har satt av penger til sosiale treff, 3-4 bussturer (med egenandel, det er også satt av til Tifo-arbeid.

Innspill til budsjett, er at fokuset bør være å få brannsupportere til og fra kamp.

Budsjettet er vedtatt og godkjent.

5. Kontingent 2022- styrets innstilling er lik pris, som 2021.

Styret foreslår lik pris for 2022 på 100 kr. Dette er en symbolsk pris.
Vi vil videreføre gruppechat i messenger, bussturer på Østlande/Bergen, og samlinger i forbindelse med kamper og andre sosiale treff løpet av året 2022.


Godkjent. 

6. Valg av nytt styre 

Styret valgt og godkjent.
Nytt varamedlem Patrik Tufte Strand, valgt inn. 

Vi vil takke Torbjørn for en kjempeinnsats! Han har bidratt som både styremedlem og President i BBØ, i flere år.
Heia Brann!

7. Innspill til drift:

Forslag om ny pub: 

Vi har sjekket ut ulike puber uten hell. Vi beholder vår faste pub enn så lenge. 

8. Innsendte saker: per 2.3.22- ingen innsendte saker.

9. Fokus-områder – Fyrebuss Øst og Vest – Sosiale treff 

Fyrebuss:
Kongsvinger – Brann Torsdag 26 mai, settes opp snart. 

Start – Brann torsdag kl 7 juli – usikkert pga torsdagskamp. 

Fredrikstad – Brann 22 Oktober, settes opp. 

Styre følger med om fyrebuss tur til Bergen i løpet av høsten 2022. 


Sosiale aktiviteter 

  • Fyrebord
  • Sommerfest
  • Bowling. Innefotball, volleyball 
  • TIFO- dugnad

Innspill om: Shuffleboard og biljard i ett av lokalene på blindern, men det stenger kl 20:00, er gratis hver fredag. 

10.   Annet:

Styret ønsker å samarbeide med BBB og Diaspores på tifoer, bortekamper og puber etc. Dette er positivt at vi deler hverandres innlegg, eventer, erfaringer og lignende. Vi håper på et positivt samarbeid 2022.

BBØ skal fortsatt vært frittstående.

BBØ støtter Ukraina med 5000,- til RØDE KORS.

Møtet ble avsluttet kl 19.30.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *