En nyttårshilsen fra oss i Øst!

Nå går vi straks over i et nytt år, og det er utrolig å tenke tilbake på året som som har gått. For en OPPTUR det har vært!
Den ene seieren etter den andre. HAUGEVIS med flotte scoringer. Kokende idioter har fylt opp tribunene i hele landet og skapt scener som vi knapt har sett tidligere.

Stemningen har vi skapt sammen med Diaspora Bergensis, Brann Bataljonen Bergen, Bergens Glade Gutter, og alle de andre flotte grupperingene i brannmiljøet, og de nye som har dukket opp gjennom årets sesong. Det har vært uforglemmelige øyeblikk og stor stemning, i alle 90 minuttene i hver kamp, både på Staddaen og på bortetribunene vi har reist til. Imponerende og utrolig fett!

Det er rett og slett UTROLIG gøy å ha få opplevd denne sesongen som Brannsupporter! I år vi klart å samle rundt 100 Brann Bataljon Øst- BBØ medlemmer. Helt kanon! Sjekk ut noen av høydepunktene fra sesongen på brannbataljonost !


Det var virkelig gøy for flere av oss i BBØ som fikk bidra med heisingen under innmarsjen i siste hjemmekamp. En utrolig TIFO laget av Bataljonen og TIFO-gruppen som avsluttet sesongen med stil. Husk å støtte dem med noen gelter- for flere tifoer i kommende sesong.

Noen høydepunkter styrets medlemmer
Kim sitt høydepunkt er definitivt scoringen til Moberg mot Skeid, 6 minutter på overtid! Det var så euforisk og en sinnsyk glede jeg ikke har følt på lenge🔥🔥🔥

Diderik sitt høydepunkt Fyrebussturen til Kristiansand som var vellykket på alle punkter. Her bidro alle fra Anders, Bengt og Mai, vi i styret og alle Fyrebuss deltagere til en legendarisk tur!
Takk til https://nesoddenturbuss.no/ med vår kjære bussjåfør Bengt, som alltid kjører oss trygt fram og tilbake til kamp.

Johannes sitt høydepunkt er siste seriekampen i Bergen. Dagen startet med kjempebra samarbeidsmøte med BBB og DB. Før BBØ fikk omvisning på Staddaen. Tilslutt fikk flere av oss bidra på tifoen og en fantastisk avslutning på sesongen. Jeg får frysninger av å tenke på når hele Staddaen synger Nystemten.

Oda sitt høydepunkt er uten tvil Ikkje fåkk med kjærligheten markeringen under Grorud borte. Det å se hele bortefeltet dekket i pride flagg, og all kjærlighet fra medsupportere. Det gir et så godt bilde av samholdet blant oss supportere, og det gjør at tribunen med Brann supportere er et trygt sted å være, uansett hvem du er 🏳️‍🌈🫶🏻

Vi vil takke våre gode venner her i Øst Diaspora Bergensis, og Bataljonen i Vest for samarbeidet i året som har gått. Vi gleder oss til å fortsette det gode samarbeidet i kommende sesong.


Tusen takk for i år alle medlemmer i Brann Bataljon Øst- BBØ og alle andre Brannsupportere som støtter opp for tribunekulturen og den fantastiske klubben vår Sportsklubben Brann og SK Brann kvinner !

På vegne av styret i Brann Bataljon Øst – godt nytt år!

Johannes Grødal
President
BBØ- Brann Bataljon Øst –
BBØ finner du på
https://www.facebook.com/brannoest
https://mobile.twitter.com/brannoest
https://www.instagram.com/brannbataljonost/
Støtt BBØ med grasrotandelen hos Norsk Tipping.Bilder/kilder:
styret i BBØ
Kanonfotografen André
Bataljonen.no /Instagram (fra siste tifo)


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *