7. Serierunde: SK Brann – Viking

Dette var Hawaiifotballen sin aften. Et steg opp fra løkka. Eliteserien?Feilpasninger florerte. Løp på løp. Angrep til angrep, lange baller hit og dit. Og når ballen endelig kom i mål, ble det blåst for offside. Klassisk nok endte dette 0-0.

Brann fremsto som energiske og jobbet hardt. Viking mannsmarkerte og spilte annerledes enn andre Tippeligalag. Der Brann løp, fremsto Viking som passive i første omgang.

Bentley gjorde en god figur og bidro med mye. Ojo hadde store sjanser, men satte de ikke. Også Demir hadde dagen. Kombinerte fint med Bentley og dro selv igang raid på vingen.

I andre omgang kom Viking mer med. Etter 61 minutter presset Viking stort og det endte med at dommer Skjerven dømte straffe mot Brann for hands på Mjelde. Danielsen tar fart og bestemmer seg for å dra til… Men alt han får til er å sparke opp en kvatratmeter torv og blåse ballen over tribunen.

Det var mye vilje i Brann, men det manglet et eller annet. Noe uforløst. Den geniale nest siste pasningen, de sugende løpene, overlap på venstre kant og presisjon i boksen. Vi må score mål. På den positive siden, virket ikke defensiv dødball som et problem, denne gangen.

Brann Bataljon Øst

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *