Pre-Match: SK Brann vs Viking

Mandag kveld, kl 19:00 kommer Viking på besøk til Stadion. Dette er vestlandets bunnoppgjør. Viking, nummer 12. på tabellen, har 3 tap, 2 seire og en uavgjort. SK Brann, nummer 14 på tabellen, står med geniale 5 tap og 1 seier. 

Brann Bataljon Øst

Om vi ser bak resultatene så har Viking tapt 2 bortekamper og spilt 1 uavgjort. Brann har på sin side tapt 2 hjemmekamper og vunnet 1. I Lottoligaen 2012, gir dette en hårfin fordel til Brann. Historisk sett, har Viking et godt tak på Brann. Men på Stadion skal det gå greit, likevel.

Poeng avgjør et lags skjebne i ligaen. SK Brann har p.t. 3. Jeg vil anta at vi trenger 28-31 poeng for å unngå nedrykk. Jeg er sikker på at trenden vil snu snart. Jeg synes Brann har spilt ok, balansert bakover, dog noe sviktende fremover. Med en normalfordeling av flaks, tur og Fru Fortuna skal SK Brann snart vinne kamper igjen. Krise er det ikke, ennå.

Skars og guttene må bare fortsette og gi gass. Det er spennende. Det er en lidenskap som tenderer til lidelse. BBØ ønsker Brann lykke til mot Viking.

Jeg vil gjerne gi nøff nøff et lite spark. Mandag er en særdeles dårlig kampdag. Fotball skal spilles i helgen.

Noen fra BBØ er på Stadion, noen BBØ er hjemme. De BBØ som ønsker lidelsesfeller, kan møte på Joes. Vel møtt 🙂 ELHEN!

One thought on “Pre-Match: SK Brann vs Viking

  • 05/05/2012 kl 12:33
    Permalink

    Tror det snur nå. Selv uten Austin håper og tror jeg på seier

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *