Pre-Match: LSK vs SK Brann

Falsk optimisme ble skapt i vinter, da Brann slo LSK 5-1. Siden har formen dalt for vårt kjære Brann. En tabell lyver aldri. 5 tap. 1 uavgjort og 1 seier er fasit før søndagens kamp. 

Dette er bunnoppgjøret i Tippeligaen. Nummer 14 på tabellen, SK Brann, mot nummer 15, LSK. Dette er en kamp som begge lag må vinne. Begge lag kom seg greit videre igjennom 2. runde i cupen, men dette blir noe helt annet. Høye skuldre, nerver og dårlig fotball. Desverre så lukter det uavgjort lang vei.

statistikk fra nifs.no

Relativt sett har LSK et godt tak på SK Brann. Men de siste årene har Brann tatt store seiere over LSK. Jeg har troen på at Brann kommer tilbake i denne kampen. Vår Vise-President Jørn, har lenge sagt at sesongen vil snu når SK Brann drar i Østerled. Dette er kampen. Bli med og støtt SK Brann!

Brann Bataljon Øst

BBØ har egen Event på FB, BBØ kjører tog til Martins og Åråsen. Kanarifansen arrangerer intern-quiz på Martins først på søndag, etter kl 1530-16 vil Martins åpne for oss andre.

ELHEN: Ekte Lidenskap Har Et Navn!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *