Pre-Match: SK Brann vs FFK

Det er klart for nok et bunnoppgjør på Stadion. Onsdag Kveld: Nummer 15, FFK, gjester nummer 13 på tabellen, SK Brann. Med 6 poeng utdelt til FFK og 10 til Brann blir dette en gyser. Jeg lover høye skuldre, feilpasninger og tellefeil. Gåsehud garantert!

FFK har ikke Rekdal på Benken, men de har Tarik og Etzaz på banen. Dette er spillere som kan gjøre kampen på egenhånd. Hos Brann er skadelisten lang, Austin er ute med kort og skuffelsen fra Sunnmøre sitter ennå i.

Dette er en kamp som begge lag “må” vinne. Det lukter derfor uavgjort lang vei. Om vi skal titte på sesongen så langt så har Brann tapt 6 kamper, vunnet 3 og 1 uavgjort. FFK har kun 1 seier, mot Stabæk, 3 uavgjorte og 6 tap. Gjestene kommer fra 2 strake tap. Sist kamp var det bare såvidt Godset vant.

Med maks innsats og plan over spillet, kan Brann få sving på sakene igjen. Er innsatsen bare såvidt over det som ble vist på CLS… Da taper Brann.

BBØ kan møte på Joes Onsdag kveld, før kl 19. for minst 2 timer med ekte lidelse. BBØ vil kjøre tips denne kvelden også. Kom tidligere og delta. Dobbel jekk, denne gang, siden ingen så i sin krystallkule at veivesenet skulle dytte 2 og gjestene ingen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *