10. Serierunde: Reka holder kurs i innsats og 50/50 dueller!

Tragisk forestilling av Brann på den sunnmørske plasten. For sent i de fleste dueller, feilpasninger og 2 mål imot. Barrantes i det 17. minutt og en klassisk heading av Post rett etter hvilen. Brann var aldri i nærheten og Austin fikk kort bare fordi. Og bare fordi fikk Austin utvist. En tragisk dag i Aalesund for fotball, fotballdommere og SK Brann.

Det er nå kjent at Rekdal vil holde kurs i lagmotivasjon, taktikk og innsats. Elementer som skal gjennomgås er viljen til å vinne dueller, øve press på ballfører og konseptet: Sette sjanser i mål. Skars er velkommen til å delta. Temaet lagrotasjon får vente til neste time.

Relativt svakt oppmøte av BBØ på Joes. Desperasjon og frustrasjon fikk god plass. Vi håper Skars tar kurset.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *