PreMatch: Aafk vs SK Brann

Brann Bataljon Øst

Ai, så var vi her igjen. På bortebane, mot Cup-nemesis Aafk. På plastdekke, i regn og motvind. Jeg gremmes ennå ved tanken på Cupfinalen. Aafk har et godt tak på Brann på Color Line Stadion. På stadion er det rimelig jevnt, men der oppe. Grøss. Tap eller uavgjort. Sist Brann vant mot Aafk på CLS var i 2005.

BBØ’ere som ikke drar til sunnmøre, som ikke jobber eller er opptatt på annet vis kan møte på Joes godt før kl 18. Søndag 20.05. Broder Åge vil kjøre resultattips siden det ble jekk sist. Velkommen til noen timer med nerver og lidelse. SK Brann på storskjerm på Joes.

Formmessig er dette relativt likt. Dette er nummer 12 og 13 på tabellen. Brann og Aafk har like mange poeng, 10. Brann leder på målforskjell. Brann har 2 plussmål og Aafk har 2 minus.

Nifs.no spår kampen her også. Aafk har 50% sjanse på seier og det er 29% sjanse for uavgjort. Brann er levnet hele 21% sjanse for borteseier. Barrantes mot Austin, plast mot gress, oransje mot rødt. Skal Brann få noe med seg fra Ålesund, må det jobbes for det.

Aafk vant sin siste hjemmekamp mot sterke Godset, men tapte borte mot Haugesund. Ellers har Aafk slått Odd hjemme og spilt uavgjort mot TIL, RBK, Stabæk og Sandnes Ulf. Afk har ellers tapt for Molde og Hønefoss.

Brann har jo som kjent slått LSK, Sogndal og Sandnes Ulf. Vi har tapt for RBK, Molde, Godset, Engen og Haugesund. Og vår uavgjort kom mot Viking.

Dette er rimlelig likt. Denne kampen har uavgjort skrevet over hele seg. Når det gjelder kampledelse tror jeg at Reka er kneppet bedre enn Skars, desverre. For å si det enkelt. Med rett innsats vinner Brann. En ok forestilling vil ikke være nok til å hente 3 poeng. Om alt annet er likt, vil Reka og Barrantes stjele seieren.

Jeg vil krysse det som finnes, før denne kampen, men jeg blir ikke overrasket om Brann fremdeles har 10 poeng etter denne kampen. På den annen side: Brann har nå 3 seire på rad i alle turneringer, det kan lett komme nummer 4.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *