Matchreferat: SK Brann trente hos Nest-Sotra

Ledelsen i BBØ tar kritikk for å ikke ha vært føre var. Broder Åge hadde sagt seg villig til å arrangere webtv på storskjerm, samtidig var det uvisst om nrk ville sende kampen. Vi ble sittende litt på gjerdet. Onsdag morgen kom klarsignalet fra nrk og først da begynte beskjedene å gå ut. Likevel, noen kom. Lover skjerping til neste gang. Men altså, til kampen 🙂

SK Brann deltok på nff sin obligatoriske 3. runde trening i cupen, denne gang på Ågotnes, Sotra. Vertskap var Nest-Sotra, trent av danske David Nilsen. Som vanlig tok SK Brann litt lett på oppgaven. N-S spilte pen fotball, var kjappe og kom til mange sjanser. Men det var liksom alt. Sjansene satte de ikke.

SK Brann var gode når de skjerpet seg og satte fart på ballen. Sokolowski hadde en middels dag på banen, men fikk betalt i form av en scoring etter 14 minutter. Fem minutter senere scoret Ojo på en god heading. Brann slappet av etter scoringene og Nest-Sotra trillet ball.

Noen få sjanser til hvert av lagene kom i løpet av kampen. Særlig spennende var det ikke. Likevel, kondisjonen tok knekken på strilene. Mot slutten av kampen hadde Brann en rekke store sjanser, det hele kuliminerte med at Zolt satte ballen i mål fra kort hold. 3-0 og videre i cupen. En grei  gjennomkjøring før serien starter igjen. Ikke helt nivået for Tippeligaen, men det er nå en gang cupen.

BBØ ser fremover og gleder seg til serien skal rulle igjen. Først, 3 poeng mot Stabæk hjemme før vi arrangerer årets første Fyrebusstur til Hønefoss 7. juli. Har du ikke kjørt med Fyrebussen? Meld deg på og ta del i supportermijløet rundt SK Brann på Østlandet. Påmelding: fyrebussen@hotmail.no