Pre-match: SK Brann vs Stabæk

Etter fantastisk fotball i EM, her kommer norsk fotballhverdag! Det er klart for nok et bunnoppgjør på Stadion. Jeg tror det blir mange flere utover høsten, desverre.

Lørdag ettermiddag: Nummer 16, Stabæk, gjester nummer 12 på tabellen, SK Brann. Med 7 poeng til Stabæk og 13 til Brann blir dette en gyser. Spesielt når Stabæk har hentet 2 strake seiere. Jeg lover høye skuldre, feilpasninger og tellefeil. Gåsehud og hoderystinger garanteres!

Stabæk har et ungt lag. Belsvik har kusket troen inn i sine disipler. Nå venter SK Brann, et lag som svinger veldig. Normalt sett, skulle et relativt fullsatt stadion skremt de unge gjestene, men de er på en opptur. På den annen side, skadespøkelset er på ferie og Skars kan velge fra tilnærmet skadefri tropp.

Dette er en kamp som begge lag “må” vinne. Hittil i år har Brann kun slått lag som har gjort det dårlig på forhånd, mens de lagene som er i “dytten” har Brann slitt. Undertegnede vurderer helgardering: Tippe borteseier og heie på Brann. En dødssynd, men likevel.

BBØ kan møte på Joes lørdag ettermiddag, litt før kl 16. Garanter minst 2 timer med ekte lidelse. BBØ vil kjøre tips denne kvelden også. Kom tidligere og delta. Jekk, denne gang, siden ingen så i sin krystallkule et klart resultat.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *