Tett Tabell: Brann på midten

Stabæk gjestet Stadion, de kom med 6 ferske poeng og en stor dose selvtillit i bagasjen. Den ble desverre igjenglemt på Flesland. Ut på banen stod de mørkeblaa og ble litt overrasket over en halvtom arena. SK Brann påstod at det var over 12000 tilstede, men aldri har vel 12000 sett færre ut.

Etter 4 minutter løfter Jørgen Hammer ballen bort med hånden inne i straffefeltet og dommer Staberg dømmer korrekt straffe. Austin skyter hardt til venstre for keeper, helt inne ved stolpen. Keeper er etter, men når ikke frem, 1-0.

Keeper Sayouba hadde ikke dagen. Etter 18 minutter skulle han plukke en enkel ball langs bakken. Desverre hadde han Fritjof Fomlesen hanskene på. Ballen spretter til Ojo, som lurer bort håndballspilleren Hammer et par tre ganger før han dunker ballen i nettet, 2-0.

Resten av omgangen er det et jevnt press av Brann, uten at det forløsende 3-0 målet kommer. Pausen redder matchen fra et stort gjesp. Etter pause, skal Brann safe hjem, klassisk nok. Laget blir passivt og Stabæk løfter seg litt, naturligvis. Etter 60. minutter reduserte Stabæk ved Kleiven. Matchen roet seg og Brann klarte å dra det hele i land.

BBØ var ikke mannsterke på Joes, men vi fikk besøk av en nff-pamp som hadde supt godt. Han kjente alle og kunne alle fotballregler. Spesielt dette med feil innkast. Vi var etter sigende imponert. Av promillen.

Etter denne kampen hviler Brann på 8. plass på tabellen, et plussmål, 7 tap, 1 uavgjort og 5 seiere. Det gir totalt 16 poeng. Brann er i skrivende stund også med i cupen, der venter Viking på Onsdag. Neste lørdag drar BBØ til Hønefoss. Fyrebussen ruller igjen!