Pre-Match: Viking vs Brann – Cup

Det er klart for 4. runde i cupen. Brann skal spille på bortebane igjen, i cupen er dette like sikkert som at det kommer til å regne i Bergen. Brann-vennen Edvartsen skal dømme bataljen.

Det blir en interessant kamp, begge lag er på tur opp, med stigende formkurve. Jonevret har ikke hatt lang tid sammen med Viking, men kan sikkert rekke å sette sitt preg på laget før kampen på onsdag kl 18. Skars kan velge fra en relativt skadefri Brannstall.

NRK har i sin visdom valgt å sende kampen, en omgang på NRK1 og en omgang på NRK2. BBØ kan se kampen i felleskap på Joes, kl 18. Onsdag. Vel møtt til nok en fremgangsrik aften med norsk kvalitetsfotball, hehe. Veien til Ullevaal blir til på bortebane.

Hos Norsk Tipping er Viking satt til knappe favoritter. Det blir ofte uavgjort mellom gigantene på Vestlandet. Om det blir seier til et av lagene, så blir det kalassiffer. Jeg spår uavgjort og at Brann går videre etter ekstraomganger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *