Fyrebussen Ruller til Skien

Da stiller vi sterkt til enda en fyrebusstur. NFF klarer aldri å knekke oss! Vi er sterkere enn de og vi skal bevise det ettertrykkelig i all fremtid 🙂 Nå er det bare å gjøre seg klar. Ta med vokabularet og all deres prakt. Skien og Fagermo skal få merke vi er på tokt og på vei mot toppen. Vi er på vei ut i Europa og vi skal være sterkt delaktige i det.
Ha helst nøyaktige beløp -250 spenn,-  klare ved oppmøte. Siden dette er en fredag og folk må komme seg fra skole og jobb først ber vi om at de som har anledning kommer i god tid og gjør opp slik at vi kan seile mot Skien så snart sistemann har ankommet bussen.
De som skal på i Drammen må være forberedt på at vi blir noe forsinket grunnet rushtid og overfornevnte årsaker men møt opp til avtalt tid så kommer vi etterhvert. Holdeplassen i Drammen heter Bangeløkka og er utenfor ved tunnellen til Mjøndalen.
Telefonnr til arrangøren er 41762591 . Hvis en av dere kan sende en sms kl 16 om vi ikke har kommet så svarer jeg med ca tid. De som evt løper og peser for å rekke bussen men blir noe forsinket bes ringe eller melde  og bruke samme nr som over så vi vet dere er på vei.
Billetter til kampen kan kjøpes på stadion. VEL MØTT!
PS de som enda ikke har meldt seg på kan fremdeles gjøre det ved å maile til fyrebussen@hotmail.no
DS
Praktisk:
AVGANG FRA OSLO SPEKTRUM ca kl 15.35
Mvh,
Vise-President Jørn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *