Fyrebord 2013

Det kommer sent, men forhåpentligvis, så kommer det godt. Reportasjen fra Fyrebordet 2013. BBØ feirer seg selv. Pyntet, striglet – i kjole og dress. Hvilken annen supporterforening får til noe slikt? Kun BBØ.

2012 var et hektisk år for BBØ, geniale seire mot LSK og FFK. En medioker tabellplassering og et svinaktig surt tap for Hødd i semifinalen. Likevel, når jeg tenker tilbake på 2012 – et fantastisk år for Brann og Brann Bataljon Øst (BBØ).Først og fremst en stor takk til festkommiteen. Veronika, Åse, Harald, Jørn og undertegnede. Til velkomstdrink, presenterte Presidenten sin studentpunch, smakt til med god assistanse fra festkommiteen. Etter litt mingling, fikk vi satt forsamlingen tilbords. Toastmaster Harald ledet seansen med stødig hånd.

Festkommiteen hadde vinket inn pizza til fyrebordet. Flatmat er aldri feil for supportere. Det ble bestilt litt for mye, men som de sier i Hollywood: Litt for mye av det gode, er ganske deilig. Til Nystemten gikk vi tilbords. Under middagen ble det spist godt og skålt ofte.

Lene stod for herrenes tale, Elvis talte damenes sak og Presidenten holdt vertenes tale. De to førstnevnte taler var fantastiske, å tale etter Lene og Elvis er som å hoppe etter Wirkola. Likevel, det må hoppes. Mye latter, mye moro. Etter middag ble det dans, quiz og allmenn moro. Premier ble utdelt og festen steg til uante høyder. Også et fyrebord har en slutt. Vel møtt neste gang.

 

One thought on “Fyrebord 2013

  • 03/22/2013 kl 14:35
    Permalink

    Herlige folk, bilder og repotasjen av BBØ sitt fyrebord = Fabelaktig! =)

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *