Med Idrettsforeningen på Stadion

Det er Holmenkollsøndag, WC på ski, snø overalt, minusgrader og landskamp om en uke. Hva gjør NFF? De arrangerer serierunde. Tele, åker og elendige baneforhold er forstavelsen. Etter mye moro på fotballpuben, var nesten 2 fotballag fra BBØ tilstede på Store Stå denne kvelden. SK Brann tar imot Idrettsforeningen fra hovedstaden, med Norges mest sympatiske trener i spissen, i-k-k-e…

Det åpnes friskt. Brann ligger kompakt, men Børven kommer igjennom et par ganger og det er bare høy puls, dårlig bane og nerver som gjør at det ikke står 1-2 etter 3o minutter. Friskt nok er det Haugen som bredsider inn en corner på direkten, vakkert! 1-0 etter 13 minutter. Dette står seg til Pause.

Etter hvilen prøver Idrettsforeningen mer, det blir mer rom og Haugen fyrer løs. Returen tar Larsen seg av og dundrer ballen i mål. 2-0. Lufta gikk siden ut av det andre laget, de gjorde noen bytter med det ville seg ikke. Larsen får ballen til venstre og legger inn til Nordkvelle som enkelt nikker inn 3-0!

Resten av kvelden ble en parademarsj, Børven fikk endelig ballen i mål og Idrettsforeningen kunne reise hjem med 3-1 i bagasjen. Alt i alt en kald, men fornøyelig kveld på Stadion. Heia Brann!

One thought on “Med Idrettsforeningen på Stadion

  • 03/22/2013 kl 17:29
    Permalink

    Og så ble det festet både før og etter i Bergen av MANGE BBØ`ere!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *