NFF stjal poengene på Åråsen

Brann hadde tatt med seg regnet fra Bergen. Det var en fuktig aften i stasjonsbyen, på den ene og andre måten. Mange alternative supportere satte sitt preg på forberedelsene til kampen. De koste seg i fellesskap med øl, steiner og onkel Politi på kulturpuben. BBØ og resten av supportermassen nøt svensktopper og danseband schlägers på Martins i timene før avspark.

Første omgang var eid av Brann. Mange gode sjanser og et ran fra nff. Det var ikke offside når Pusic scoret, send dommertrioen til andredivisjon! Likevel, andre omgang startet kjedelig. Brann gjorde feil på midten, gav bort ballen gjentatte ganger og gamle helter sa takk for sist. Først Vegard Moen og siden Helstad.

2-0, takk og farvel. Merkelig at Brann ikke har moral til å stå opp og kjempe hardere etter 1-0 baklengs. Brann våknet først etter 80 minutter. Godt spill og trykk. En god sjanse og det var det. Tap i årets første kamp på Østlandet. Neste lag ut er Hovding. Heia Brann!