Den man elsker, tukter man!

Halloen Brann, ta imot litt kjeft! Irritasjonen sitter ennå i. Hva er i veien med Sportsklubben? Jeg har ikke spilt. Jeg har ikke løpt. Jeg har ikke duellert. Jeg har  sett på. Observert SK Brann. På bortebane. I Drammen. Mot Godset. Blodtrykket stiger til det popper i ørene. Etterpå, er det bare stillhet.

Hva skiller bortebane fra hjemmebane? Adressen selvsagt. Dekket kan variere, gress eller plast. Publikum kan variere også. Banen er like stor, det er to mål, identiske i størrelse. To kortsider, to langsider. Midtbane og midtsirkel. NFF stiller med standard utgaven av dommer, dvs. anti-Brann. Det er 11 mot 11. Likevel, Brann kan stille likt lag på hjemmebane som bortebane: De spiller som natt og dag. 

På hjemmebane vinner Brann dueller, løper og kjemper med glød. På bortebane… Et helt annet lag. Passivt, upresist og direkte dårlig. Et mål i mot og Brann har ikke moral til å hente det inn igjen. Først et selvmål, siden en vakker kontring. Tafatt. En sjelløs forestilling på gamle gress, som selvsagt er av plast.

Det hele topper seg på toget hjem. Jeg leser i BA at assistenttrener Truls Jenssen har sagt på tv at Brann spiller på resultat, når de ligger under 2-0. Hallo! Skjerpings! Hvordan i helvete forventer dere at folk skal gidde å komme å se Brann når dere spiller på resultat når dere ligger under?

Det står 2-0 til pause. Ingen endringer etter pause. Skars sitter like godt som før. På hjemmebane er det en aktiv trener som leder laget. Ivrig, gestikulerende og inspirerende. I Drammen var det en annen mann. En passiv mann. Byttene kommer først etter 76 minutter. Det gjør ingen forskjell. Brann klarer 0-0 i andre omgang. Tapt er tapt.

Spørsmålet er, hva gjør Brann nå. Laget med Mesta-fargene kommer til Stadion på torsdag. Vil Brann reise seg? Vil Skars inspirere laget? Et er sikkert, spiller de mot Aalesund som mot Godset, så taper vi.

Jeg er ikke sinna. Jeg er bare veldig veldig skuffet!

PS:
Det ryktes at kanonfotografen var tilstede også på dette arrangementet, vedlagt er et utvalg prinsesser og prinser fra BBØ som overvar forestillingen på gamle plast, Marienlyst, Drammen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *