NSA “boikotter” Norge v Makedonia

For de av oss som ikke plasserer Norges Fotball-Forbund og Norges Fotball-Landslag på samme hylle, var det en skuffelse å få beskjed 8 timer før kampstart om at Norges Supporterallianse (NSA) valgte å stenge det som er blitt kalt “NSA-feltet” på Ullevaal til kvalikkampen mot Albania tidligere i vinter. Bakgrunnen  er NFFs pyro-reglement, og NSAs holdninger til dette. Som kjent førte dette til at Albania ikke bare eide oss på banen, men også på tribunen.

NSA-feltet er til orientering Bendit-tribunen og svingen på Ullevaal, der medlemsorganisasjonene får tilbud om sterkt rabatterte landskampbilletter på betingelse av at man står og synger for fedrelandet under kampene.

I dag fikk jeg, som er BBØs landslagsansvarlige, melding om at feltet vil holdes stengt også til treningskampen mot Makedonia i juni. Den offisielle informasjonen følger under, men for undertegnedes egen regning vil jeg legge til at denne konflikten bør avklares snarest, slik at det teoretiske håpet Norge har om en billett til VM i Brasil 2014 kan realiseres i praksis – og vi kan være der og bidra til det fra tribunen. For alle andre som plasserer NFF og A-landslaget i samme hylle antar jeg dette er gode nyheter 🙂

“I lys av pågående dialog mellom NSA og NFF vedrørende nytt pyroregelverk og annet velger vi å avstå fra treningskampen mellom Norge og Makedonia 11. juni. Det blir altså ikke mulig å få billetter til denne kampen gjennom NSA. Forhåpentligvis er vi sterkt tilbake til høstens viktigere kamper mot mot Kypros (6. september), Sveits (10. september) og Island (15. oktober). Informasjon om disse kampene vil sendes ut i god tid”.

One thought on “NSA “boikotter” Norge v Makedonia

  • 05/15/2013 kl 10:47
    Permalink

    på tide 🙂 Yuhuuu
    velkommen etter NSA

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *