Sommer, Sol & Superfotball

Jada. Et Brannlag som vinner. I solskinn. På bortebane. Kan det bli bedre? Etter litt innsats på hjemmesiden, fjesboka og sms stilte vi mannskap på Grefsen. Med musikken dundrende i bakgrunnen, satte BBØ opp leir på langsiden av Skeidbanen. En fantastisk ramme for fotball.

Det var 4. runde i NM for junior og Brann har litt å forsvare. 2 finaler de siste årene, begge med tap for pubisbartene. Skeid sine juniorer hadde nettopp vært i Skien og slått Odd, et meget godt juniorlag. Det var med visse bange anelser jeg gikk til kampen.

Ved ankomst til stadion hilste vi på lag og spillere, de satte like stor pris på oppmøtet som BBØ. Veterantrikset her er å komme så tidlig at de ikke tar betalt for inngang, eventuelt kjenne hullet i gjeret eller komme inn fra mottsatt side. De som kom sent, måtte betale en Camilla Collett.

Ved kampstart ble nystemten avspilt, avsunget eller ropt. Alt etter som. Kampen var stort sett ensidig. Brann trillet ball, mens Skeid forsvarte seg. Skeidoksene kunne fortelle at dette laget var G16 i fjor og spilte i Norway Cup, dette var bratt læring for dem.

Skeid holt stand lenge. Først etter 80 minutter fikk Brann straffe, Soltvedt ble felt og Lorentzen satte den sikkert i mål. 3 minutter før slutt, nikket Kalve inn et innlegg av Vadheim. Vel blåst. En stor ettermiddag på Skeidbanen ble avsluttet med sang, rop, flagg og fotografering. Kjempestas!

Godt å se kvalitetene juniorlaget besitter. Det var mye teknikk og flott fotball som ble presentert. Se opp A-laget, disse guttene banker seriøst på døren. Kanonfotografen, med assistenter, var tilstede og foreviget hendelsen.

Juniorene er med dette videre til kvartfinale i NM. Lykke til videre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *